reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka, to ja troszkę wyższa jestem bo 181 cm ale jakoś z 65kg najlepiej się czułam po porodzie wróciłam do starej wagi ale po ostatniej ciąży wszystkie kg zostały :-/ może dlatego, że miałam depresję i się objadałam :-( Mi teraz też się pogorszyła ale staram się nie malować i jest lepiej :-)

Asik, też mam wrażenie, że będzie dziewczynka ze względu na to, że owulacja była później ;-)

Priinceseczka
, co za sen hihi :laugh2:

reklama
Magda ja od slubu -od sierpnia przytylam 6 kg. Tez mam nadzieje ze maz mnie nie rzuci:-D
Ale jakos tak apetyt mi sie zmniejszyl:-)
W ogole na mnie to ta praca zmianowa tez tak dzialala- przerwa o drugiej w nocy..i tak co 3 tygodnie.
Pracujemy w systemie pierwsza zmiana, po pierwszej trzecia a pozniej druga.

Madziula mój aż taki nie jest. Całymi dniami by leżał :p wiec przynajmniej jak dzidziuś będzie to spacerki będą ;).
Juz mu nawet pisałam czy moglibyśmy iść do kina w piątek :p rzadko wychodzimy :p domownicy bardziej ;)

Madziula27 możesz mi z tymi witaminami (omegamed) przypomnieć od którego tygodnia je brałas ? Na początku tylko kwas foliowy pamiętam.

Nevka, to mój oprócz pracy ma pasję i całymi dniami mógłby siedzieć na działce :wink: Dużo ćwiczy i dba o to jak wygląda - szkoda, że ja nie mam na to czasu :yes: o wyjściu do kina to też szkoda gadać bo muszę powiedzieć przynajmniej 2 mc wcześniej - też woli siedzieć w domu :laugh2:

reklama
meg88, tak na początku kwas a od 10 tyg witaminki w ogóle mój lekarz uważa, że powinno się przyjmować naprzemiennie raz witaminy raz kwas czyli poniedziałek witaminy, wtorek kwas i tak do końca tyg - do 10 tyg nie powinno się brać witamin bo to niebezpieczne dla dzidziusia.

Do góry