reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Nevka, to ja troszkę wyższa jestem bo 181 cm ale jakoś z 65kg najlepiej się czułam po porodzie wróciłam do starej wagi ale po ostatniej ciąży wszystkie kg zostały :-/ może dlatego, że miałam depresję i się objadałam :-( Mi teraz też się pogorszyła ale staram się nie malować i jest lepiej :-)

Asik, też mam wrażenie, że będzie dziewczynka ze względu na to, że owulacja była później ;-)

Priinceseczka
, co za sen hihi :laugh2:

reklama
Magda ja od slubu -od sierpnia przytylam 6 kg. Tez mam nadzieje ze maz mnie nie rzuci:-D
Ale jakos tak apetyt mi sie zmniejszyl:-)
W ogole na mnie to ta praca zmianowa tez tak dzialala- przerwa o drugiej w nocy..i tak co 3 tygodnie.
Pracujemy w systemie pierwsza zmiana, po pierwszej trzecia a pozniej druga.

Madziula mój aż taki nie jest. Całymi dniami by leżał :p wiec przynajmniej jak dzidziuś będzie to spacerki będą ;).
Juz mu nawet pisałam czy moglibyśmy iść do kina w piątek :p rzadko wychodzimy :p domownicy bardziej ;)

Madziula27 możesz mi z tymi witaminami (omegamed) przypomnieć od którego tygodnia je brałas ? Na początku tylko kwas foliowy pamiętam.

Nevka, to mój oprócz pracy ma pasję i całymi dniami mógłby siedzieć na działce :wink: Dużo ćwiczy i dba o to jak wygląda - szkoda, że ja nie mam na to czasu :yes: o wyjściu do kina to też szkoda gadać bo muszę powiedzieć przynajmniej 2 mc wcześniej - też woli siedzieć w domu :laugh2:

reklama
meg88, tak na początku kwas a od 10 tyg witaminki w ogóle mój lekarz uważa, że powinno się przyjmować naprzemiennie raz witaminy raz kwas czyli poniedziałek witaminy, wtorek kwas i tak do końca tyg - do 10 tyg nie powinno się brać witamin bo to niebezpieczne dla dzidziusia.

Do góry