reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Anieok - Ja wgl żadnych przeczuć nie mam :oo2: wiec ciężko mi stwierdzić. Mąż jest nastawiony na córkę. :rolleyes:

Niech ten czas szybciej mija!

Ja dziś mam dobrą wiadomość pierwszy raz beta urosła prawidłowo . W sobotę było 186, a w poniedziałek 415 :-) :-) w poprzednich trzech ciążach od razu było nie tak... Oby teraz każdy kolejny dzień był taki dobry :-) :-) :-) termin wychodzi na 26.10 :-)

dziękuje za miłe powitanie :)

co do płci, ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się na początku 23 tyg - p. doktor nie była wtedy 100 % pewna, ale udało jej się trafić. Jeżeli ktoś będzie miał prenatalne, to dowie się wcześniej, bo wtedy określają już płeć.

Ja dziś mam dobrą wiadomość pierwszy raz beta urosła prawidłowo . W sobotę było 186, a w poniedziałek 415 :-) :-) w poprzednich trzech ciążach od razu było nie tak... Oby teraz każdy kolejny dzień był taki dobry :-) :-) :-) termin wychodzi na 26.10 :-)

gratulacje!
też mam termin na 26.10 :)

Ja mysle ze u mnie bedzie chlopczyk chociaz chcialabym miec dziewczynke :-)
Moze dodajmy do tabelki nasze przeczucia I zobaczymy komu sie sprawdzi?

Jaguś mi teraz pobrali do badania wymaz z pochwy i kanalu szyjki (nie to samo co cytologia). W poprzedniej ciazy czesto dostawalam dopochwowe czopki/tabletki np. Gynalgin, nystatyna.

My po oswojeniu się liczymy na dziewczynkę do pary;)
niech po równo będzie :D
czuje się na pewno inaczej niż w 1 ciąży, ale też minęło 8 lat więc organizm też na pewno inaczej pracuje.
dxzwonilam do IP to pani mnie poinformowala, że przyjdzie mi rachunek jesli mnie przyjma ... to wole zaplacic prywatnie *2 kpina... powiedzialm jej ze wg ustawy powinnam zostac przyjeta za darmo a ona ze no wie pani....

poki co sie uspokoilo, rano pojade zalatwic ubezapieczenie i pojde do gin a w niedziele do mojej jeszcze raz.

Ja jestem kosmetyczka i zrezygnowałam z pracy, tzn i tak byłam na stażu także szkoda sie poświecac:) W domu nadrabiam klientkami:) Sama zrezygnowałam z hybryd u siebie, bo jednak ściaganie acetonem drazni, ale obiecałam sobie ze zrobie na swieta oczywiscie z primerem bezkwasowym :) Bo to bardzo ważne u kobiet w ciąży:)

reklama
Tekila super wieści:)

Płeć okreslili mi na połowkowym na 99%, wczesniej nie chcialabym wiedziec, jezeli to mialoby byc takie strzelanie tylko. Super byloby, gdyby byla druga córka, ale jak chlopak tez bedzie fajnie. Mąż pewnie chcialby chłopca.
Choc w zasadzie przeczucia mam na chłopca, nie wiem czemu.
Nasza Mała oczywiscie nie wie jeszcze nic o dzidziusiu bo wypaplałaby, ale czesto pyta "To kiedy urodzicie mi tego braciszka" :) W zasadzie chyba dlatego, ze jej ukochany kuzyn ma kilkomiesiecznego brata.

Ostatnia edycja:
Do góry