reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja zaczęłam plamic delikatnie. Tak na brązowo. Niedużo ale jest ... dzwigbelam zakupy .. nie wiem czy to może być przez to a do mojej gin się dodzwonić nie mogę.
Mało t3go dopiero jutro miałam się zarejestrować w UP bo ubezpieczenia nir mam.
Nie stresuj się też tak miałam plamienie ustało po 3 dniach. Dodam że plamilam w okresie kiedy powinna dostać miesiączke. Trzymam kciuki

reklama
Takk widziałam jest Nevka swietnie to zrobilas;)
Ja biore jod i wit.D3 to konieczne w ciazy przy tarczycy?? A doostalas jakies leki co ci powiedzial endokrynolog?? ;)
Beti wspolczuje ci tego stresu wiem co czujesz i ze nic w stanie nie jest oderwac cie od tej mysli ;( trzymam kciuki do wizyty tule; *

można do Was dołączyć?

Robiłam dziś teścik i wyszły dwie piękne krechy. Udało się w drugim cyklu.
Wg daty ostatniej @ to już 5t 1dz - termin wychodzi mi na 26.10 :)

To będzie moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się troszkę za szybko, w 23/24 tygodniu.

można do Was dołączyć?

Robiłam dziś teścik i wyszły dwie piękne krechy. Udało się w drugim cyklu.
Wg daty ostatniej @ to już 5t 1dz - termin wychodzi mi na 26.10 :)

To będzie moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się troszkę za szybko, w 23/24 tygodniu.
Rozgość się kochana ;) kolejna staraczka tu dołączyła super :D

Rybki ja biore jod i wid D ;)

Beti ja mysle, ze organizm i zmiany zachodzace w ciele kobiety na poczatku ciazy moga sie tak roznic ze nie ma co przesądzać. Ja jestem dobrej mysli! &&&&&&

Udało mi sie troche w pracy podczytac bo ciężko potem nadrobic ;)

Beti przykro mi bardzo, że taki maly przyrost bety. Ale nie trać jeszcze nadziei dopóki nie bylas u lekarza.

Co do robienia bety to robilam w 5tc dwa razy by tylko sprawdzic przyrost, dzieki temu spokojna czekalam do wizyty. A z robieniem bety specjalnie czekałam az minie termin miesiączki. Testy wyszły mi bardzo szybko bo owulacje mialam chyba w 12dc (charakterystyczny ból miałam). Tak wiec potem co kilka dni powtorzylam test czy ciemnieje i na bete poszlam potwierdzic. Inaczej denerwowalabym sie aż do wizyty.

Ja biore jod i wit.D3 to konieczne w ciazy przy tarczycy?? A doostalas jakies leki co ci powiedzial endokrynolog?? ;)
Beti wspolczuje ci tego stresu wiem co czujesz i ze nic w stanie nie jest oderwac cie od tej mysli ;( trzymam kciuki do wizyty tule; *
U mnie sprawa jest świeża. Dostalam wczo mala dawkę euthyroksu i zobaczymy jak będą wygladaly wyniki z dzis rano. I wlasnie jod mi babka kazała kupić.

Ja się też stresuje ale juz dałam sobie szlaban na neta. Nie ma czytania. Staram się doczekać wizyty i tyle. Zrobilam tylko powtórkę testu na urlopie bo lekarka mówiła zeby zrobić. Wyszedł niemal natychmiast mimo ze wieczorny.
Nie spodziewalam się tej ciąży ale zawsze chcieliśmy mieć więcej dzieci, więc mam nadzieję że wszytko dobrze pojdzie.

Beti, bardzo mi przykro, że musisz się tyle namartwić. Ja nadal bardzo w Was wierzę i trzymam mocno kciuki! Bądźmy dobrej myśli. Będę pamiętać o Tobie w modlitwie.

reklama
Beti trzymam mocno kciuki, oby najgorsze przeczucia się nie sprawdziły :*

Dziewczyny robiła któraś z Was jakieś bardziej szczegółowe badania przy infekcji intymnej? Nie chodzi mi o cytologię, bo ta nic nie wykazała a infekcja jest zewnętrzna... Już mnie to wkurza, byłam u kilku ginów i każdy albo przepisuje pumaficort albo clotrimazolum, a chciałabym zwalczyć przyczynę zamiast leczyć efekty... Może jak już z czymś przyjdę na następną wizytę albo sama poproszę o jakieś skierowanie to coś ruszy do przodu...

Do góry