Aria, tak jak dziewczyny piszą, każde plamienie lepiej skonsultować. W pierwszej ciąży zaczęłam plamić kolo 6 tyg, a że nie wiedziałam, że jestem w ciaży to myślałam, że to ten spóźniający się okres zaczyna. Jak pojechałam do lekarza bo jednak okres sie nie zaczał, to dostałam ochrzan, że z plamieniem to bezwzględnie na IP. Dostałam duphaston i tak do 30 tygodnia i wszystko się dobrze skończyło.
reklama
lenaka
Fanka BB :)
Aria zawsze lepiej skonsultować się z lekarzem a plamień nigdy nie ignorować. Mnie już dziewczyny dosadnie to wytłumaczyły, prawda Ann
Beti zaciskam mocno kciuki wiem że łatwo mówić sama mam z tym problem ale się nie denerwuj.
Nevka zrobiła śliczną listę, widzialyscie? Co o tym myślicie żeby dodać jeszcze miasto? Może jeszcze wiek ale niekoniecznie. Ja mam taką małą schize bo lubię mieć wszystko posegregowane i w jednym miejscu
Beti zaciskam mocno kciuki wiem że łatwo mówić sama mam z tym problem ale się nie denerwuj.
Nevka zrobiła śliczną listę, widzialyscie? Co o tym myślicie żeby dodać jeszcze miasto? Może jeszcze wiek ale niekoniecznie. Ja mam taką małą schize bo lubię mieć wszystko posegregowane i w jednym miejscu
madziorek83mw
Początkująca w BB
Zamiast okresu dostalam brązowych plamien. Tak plamilam około 3 dni. Rozmawialam z panią doktor i ta powiedziała że to jest normalne na początku ciazy że zarodek się zagniezdza.Jedynie niepokój powinno wzbudzać plamienie z krwią i to nie koniecznie.Aria, tak jak dziewczyny piszą, każde plamienie lepiej skonsultować. W pierwszej ciąży zaczęłam plamić kolo 6 tyg, a że nie wiedziałam, że jestem w ciaży to myślałam, że to ten spóźniający się okres zaczyna. Jak pojechałam do lekarza bo jednak okres sie nie zaczał, to dostałam ochrzan, że z plamieniem to bezwzględnie na IP. Dostałam duphaston i tak do 30 tygodnia i wszystko się dobrze skończyło.
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Beti.bedzie dobrze trzymam kciuki.Aria ja mialam krwawienie na poczatku brazowe plamienie a pozniej krwawienie ale wszystko jest ok .mam krwiaka i to dlatego .z dzidzia wszystko dobrze .alr tak jak dziewczyny pisaly lepiej to sprawdzic .bedzie dobrze
Ja w pierwszej ciąży miałam krwiaka i zagrożona ciążę ale nie krwawilam.
Teraz jestem jakoś 5.5 tc wiec termin miesiączki miałam 1.5 tyg temu jakoś.
Dalej sir próbuje dodzwonić do gin . Mam nadzieje ze w końcu odbierze.
A jutro pojadę do UP załatwić ubezpieczenie
Teraz jestem jakoś 5.5 tc wiec termin miesiączki miałam 1.5 tyg temu jakoś.
Dalej sir próbuje dodzwonić do gin . Mam nadzieje ze w końcu odbierze.
A jutro pojadę do UP załatwić ubezpieczenie
reklama
madziorek83mw
Początkująca w BB
I bardzo dobre spostrzeżenie. Jestem również tego zdania. Nie potrzebne nakręcenie się i przy tym dodatkowy stres nie służy malenstwuDziewczyny, sorki ale po co robicie co chwilę bte i się tylko niepotrzebnie stresujecie. Nie jeden lekarz jakby się dowiedział, dałby Wam po łapach za ten stres. Przepraszam ale nie rozumiem tego.... Tak nic się tym nie ugra, bo na pewne rzeczy wpływu się niue ma mimo chęci. Lezcie/pracujcie spokojnie i czekajcie na wizyty i dobre wieści ;-) Nie bierzcie mi tego za złe proszę, to tylko moje spostrzeżenie ;-)