reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzięki Ann :) Jakoś nie mogę się oswoić jeszcze. Boję się że przez karmienie i to że Mała wysysa ze mnie wszystko będzie coś nie tak.

reklama
Asik, witaj :-) O której masz wizytę ??? Daj znać po !!! Bedę trzymać kciuki ;-)

Anieok, witaj - wśród nas ;-) na pewno malutka nie wyssa moje dwie przyjaciółki karmiły całą ciąże i dzieciaczki urodziły się zdrowe jak rybki :-) Gorzej jak trzeba zacząć przyjmować Luteinę albo duphaston wtedy trzeba przestać karmić ;-) Bedzie dobrze :-)

Taka_ja - pewnie są wskazania do cc ;-)

virtuti - kiedy idziesz do ginekologa na wizytę ??

Ann, właśnie się zastanawiałam kiedy stworzymy wątek zamknięty ;-) ale ciśnienia jeszcze nie ma ;-)

Madziula - koło 17stej, ale mogę trochę czekać w kolejce. Postaram się dać znać jak uśpię starszego potworka :D

Anieok -
też znam kilka osób które karmiły w ciąży i było wszystko ok :) daj znać swojej gin aby wiedziała że karmisz :)

Dzięki Ann_.
To normalne, że poród boli, nikt nie mówił, że będzie lekko.. ale ja mam traumę z tego względu, że nie miałam zbyt dobrej opieki na porodówce.. Byłam sama, podłączały mi oxytocynę (3 kroplówki pod rząd ) i tyle.. Wody odeszły mi 2 tyg przed terminem, więc tym bardziej miałam stresa :errr: Córka postanowiła wyjść na świat w niedzielę 15 sierpnia, w dodatku to święto kościelne - miałam wrażenie , że przeszkadzam położnym - dosłownie. Gdy już resztkami sił dotarła do ich dyżurki, postanowiłam przerwać im oglądanie " Na dobre i na złe" - dopiero mi zmierzyły ciśnienie.. Wtedy zrobił się szum i usłyszałam, że jestem przygotowywana do cc.. Jak wspomniałam córka dostała 9 pkt - odjęli jej za napięcie mięśniowe.. Najgorszy szok przeżyłam jak zobaczyłam wypis - ZAGRAŻAJĄCA ZAMARTWICA PŁODU ! Myślałam, że padnę na zawał.. :crazy:

Właśnie dwie poprzednie ciąże z racji PCOS miałam na podtrzymaniu duphastonem. No nic zobaczymy co jutro lekarz powie

Taka_ja - o matko, współczuje przeżyć. Ja miałam planowaną cc więc bez perypetii.

Larka, Ruda, Madziula 27 - też wolę zamknięte wątki :) zawsze można przecież kogoś dołączyć.

reklama
Do góry