reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam L4 do 29.02 :( i raczej już zostanę na Nim do końca.. Ja mam prace fizyczną czyli nadźwigam się ... po 10kg czasem 17kg... więc szkoda ryzykować ;)
Też miałam! Tylko z początkiem stycznia ściągnęłam bo mi przeszkadzały :D

Załączniki

• 20151211_172141.jpg
    20151211_172141.jpg
    753,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Larkaa, dzieki :)
Ja siedze w domu na l4 poki co, ale jak w pt sie okaze ze wszystko ok to pewnie wroce na troche do pracy.
Wstalam w zasadzie tylko na te paznokcie, bo tak to powinnam lezrc, ale to moja siostra cioteczna mi je robila, wiec na miasto nigdzie nie wychodzilam :)

Iska hybryda? Ale zywa czerwien :-) boskieee

Larkaa w kwietniu bedzie 2 lata jak jestem w domu. Najpierw l4, maciezynski, wywchowawczy I teraz znow l4 :-)

Ja pracuje. Mam to szczęście, że noszę spokojnie. W pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiąca ciąży - na chorobowym byłam zaledwie 21 dni.

Mąż mi obiecał na dzień kobiet zestaw do hybryd - będę sobie w domciu robiła sama :)

Pracujemy i tak się zastanawiam kiedy iść na L4. Czy jak będzie brzuch widać czy później. Na razie poza sennoscia i piersiami jest okey :happy: Niby praca psychiczna ale moja senność w pracy nie służy myśleniu a teraz mamy niestety co robić...:frown:

Witam serdecznie nowe dziewczyny! Gratulacje! :)

Ja pracuję póki co i właśnie mnie przerażenie ogarnia, ile Wy piszecie postów w tym czasie :p Nadrobię po południu!

P. S. Robię postępy, nie mdlałam dziś na pobraniu krwi ;)

Luckychoic gratuluje postępów;) ja ostatnio ustać w koleice nie moglam takk mi slabo bylo:/
Hmm... fajna sprawa wlasny sprzecik w domu ja właśnie bede sobie dzis robila tylko zawsze mam problem jaki kolorek wybrac;)

Moja kolezanka tez sie wkurzyla, bo dlugo czekala na wizyty u swojej kosmetyczki i kupila sobie sprzecior i sama robi :) dobra sprawa, ale ja to nie mam cierpliwosci ani talentu do tego :( wole jak ktos mi robi :D

reklama
Nevka a ja wlasnie lubie taka dlugosc jak ty masz :-)

Asik podziwiam cie za pracowanie do konca

Ja na dzien kobiet dostane poduszke ciazowa do spania bo m ma dosc mojej nogi na nim :-) a tak mi juz wygodnie :-)

Lucky haha gratuluje:-)

Do góry