reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja mam L4 do 29.02 :( i raczej już zostanę na Nim do końca.. Ja mam prace fizyczną czyli nadźwigam się ... po 10kg czasem 17kg... więc szkoda ryzykować ;)
Też miałam! Tylko z początkiem stycznia ściągnęłam bo mi przeszkadzały :D

Załączniki

• 20151211_172141.jpg
    20151211_172141.jpg
    753,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Larkaa, dzieki :)
Ja siedze w domu na l4 poki co, ale jak w pt sie okaze ze wszystko ok to pewnie wroce na troche do pracy.
Wstalam w zasadzie tylko na te paznokcie, bo tak to powinnam lezrc, ale to moja siostra cioteczna mi je robila, wiec na miasto nigdzie nie wychodzilam :)

Iska hybryda? Ale zywa czerwien :-) boskieee

Larkaa w kwietniu bedzie 2 lata jak jestem w domu. Najpierw l4, maciezynski, wywchowawczy I teraz znow l4 :-)

Ja pracuje. Mam to szczęście, że noszę spokojnie. W pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiąca ciąży - na chorobowym byłam zaledwie 21 dni.

Mąż mi obiecał na dzień kobiet zestaw do hybryd - będę sobie w domciu robiła sama :)

Pracujemy i tak się zastanawiam kiedy iść na L4. Czy jak będzie brzuch widać czy później. Na razie poza sennoscia i piersiami jest okey :happy: Niby praca psychiczna ale moja senność w pracy nie służy myśleniu a teraz mamy niestety co robić...:frown:

Witam serdecznie nowe dziewczyny! Gratulacje! :)

Ja pracuję póki co i właśnie mnie przerażenie ogarnia, ile Wy piszecie postów w tym czasie :p Nadrobię po południu!

P. S. Robię postępy, nie mdlałam dziś na pobraniu krwi ;)

Luckychoic gratuluje postępów;) ja ostatnio ustać w koleice nie moglam takk mi slabo bylo:/
Hmm... fajna sprawa wlasny sprzecik w domu ja właśnie bede sobie dzis robila tylko zawsze mam problem jaki kolorek wybrac;)

Moja kolezanka tez sie wkurzyla, bo dlugo czekala na wizyty u swojej kosmetyczki i kupila sobie sprzecior i sama robi :) dobra sprawa, ale ja to nie mam cierpliwosci ani talentu do tego :( wole jak ktos mi robi :D

reklama
Nevka a ja wlasnie lubie taka dlugosc jak ty masz :-)

Asik podziwiam cie za pracowanie do konca

Ja na dzien kobiet dostane poduszke ciazowa do spania bo m ma dosc mojej nogi na nim :-) a tak mi juz wygodnie :-)

Lucky haha gratuluje:-)

Do góry