reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzięki Ann :) Jakoś nie mogę się oswoić jeszcze. Boję się że przez karmienie i to że Mała wysysa ze mnie wszystko będzie coś nie tak.

reklama
Asik, witaj :-) O której masz wizytę ??? Daj znać po !!! Bedę trzymać kciuki ;-)

Anieok, witaj - wśród nas ;-) na pewno malutka nie wyssa moje dwie przyjaciółki karmiły całą ciąże i dzieciaczki urodziły się zdrowe jak rybki :-) Gorzej jak trzeba zacząć przyjmować Luteinę albo duphaston wtedy trzeba przestać karmić ;-) Bedzie dobrze :-)

Taka_ja - pewnie są wskazania do cc ;-)

virtuti - kiedy idziesz do ginekologa na wizytę ??

Ann, właśnie się zastanawiałam kiedy stworzymy wątek zamknięty ;-) ale ciśnienia jeszcze nie ma ;-)

Madziula - koło 17stej, ale mogę trochę czekać w kolejce. Postaram się dać znać jak uśpię starszego potworka :D

Anieok -
też znam kilka osób które karmiły w ciąży i było wszystko ok :) daj znać swojej gin aby wiedziała że karmisz :)

Dzięki Ann_.
To normalne, że poród boli, nikt nie mówił, że będzie lekko.. ale ja mam traumę z tego względu, że nie miałam zbyt dobrej opieki na porodówce.. Byłam sama, podłączały mi oxytocynę (3 kroplówki pod rząd ) i tyle.. Wody odeszły mi 2 tyg przed terminem, więc tym bardziej miałam stresa :errr: Córka postanowiła wyjść na świat w niedzielę 15 sierpnia, w dodatku to święto kościelne - miałam wrażenie , że przeszkadzam położnym - dosłownie. Gdy już resztkami sił dotarła do ich dyżurki, postanowiłam przerwać im oglądanie " Na dobre i na złe" - dopiero mi zmierzyły ciśnienie.. Wtedy zrobił się szum i usłyszałam, że jestem przygotowywana do cc.. Jak wspomniałam córka dostała 9 pkt - odjęli jej za napięcie mięśniowe.. Najgorszy szok przeżyłam jak zobaczyłam wypis - ZAGRAŻAJĄCA ZAMARTWICA PŁODU ! Myślałam, że padnę na zawał.. :crazy:

Właśnie dwie poprzednie ciąże z racji PCOS miałam na podtrzymaniu duphastonem. No nic zobaczymy co jutro lekarz powie

Taka_ja - o matko, współczuje przeżyć. Ja miałam planowaną cc więc bez perypetii.

Larka, Ruda, Madziula 27 - też wolę zamknięte wątki :) zawsze można przecież kogoś dołączyć.

reklama
Do góry