reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ruda - no widzisz o tym nie pomyślałam... :( mea culpa. To faktycznie poczekajmy, ja też dopiero dzisiaj dołączyłam. A termin na sam początek października więc może jeszcze sporo osób przyjść :)

Aleksandra - Witaj :)

Aleksandra - hello :-)

Spoko z zamkniętym możemy przecież poczekać z mc czy dwa i przejdziemy na zamknięty wątek :wink: Fajnie jest na zamkniętym można na luzaku zdjęcia wklejać bez stresu, że zostaną niewłaściwie wykorzystane :yes:

Taka ja - u nas tez na wypisie ale nie zagrozenie a Dziecko urodzone w zamartwicy bez oddechu itd ja uważam, ze jak jest wskazanie - cc jest najlepszą metoda i nie ma co w tym momencie sie zastanawiac czy lepsze byłoby sn.
Ja dziękuje Bogu ze mojego lekarza cos tkneło, bo inaczej miałbym donoszoną ciaze a dziecka w domu by nie było.

Hej Aleksandra, jak milo ze ktos w koncu z moich okolic, czulam sie jak na zadupiuu :D
oczywiscie pozostale nowe nicki zapomnialam - ale tez skladam gratulacje :)

W koncu zrobilam sobie dzisiaj paznokcie, po 1,5 miesiecznym odroscie :cool: :D

Taka ja - u nas tez na wypisie ale nie zagrozenie a Dziecko urodzone w zamartwicy bez oddechu itd ja uważam, ze jak jest wskazanie - cc jest najlepszą metoda i nie ma co w tym momencie sie zastanawiac czy lepsze byłoby sn.
Ja dziękuje Bogu ze mojego lekarza cos tkneło, bo inaczej miałbym donoszoną ciaze a dziecka w domu by nie było.

Dokładnie , dzięki Bogu ! .. swoją droga to masakra.. człowiek dba o siebie, wydaje ciężkie pieniądze na comiesięczne wizyty + badania, no i liczy na szczęśliwy finał..ehh..
Tym razem zamierzam w UK rodzić.. mam nadzieję, że już wkrótce zobaczę mojego kropka na swoim miejscu;-) ;)

Dziewczyny... wystraszyłyście mnie tymi porodami... :o
Siedzę w domu... zrobiłam pranie... ale nie dźwignę miski z praniem :/ i tak chodzę 3 razy po to :p
Mój już wyjechał :( nudno, nudno i nudno. Czekam aż mi wszyscy jakieś książki oddadzą :) może wtedy coś zacznę czytać...
Też myślałam nad zrobieniem hybryd ale się zastanawiam... :(
W dodatku zimno mi się zrobiło :p A jak tam pogoda u Was?

Ruda prosze :) ale tym razem bez szalenstw, czerwone, klasyka :D

Załączniki

• 1456141076858.jpg
    1456141076858.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Iska bardzo ładny kolor, tez tak często maluje do pracy [emoji4] Dziewczyny a Wy pracujecie czy w domu siedzicie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry