reklama
Madziula 27
Moderatorka
Aleksandra - hello :-)
Spoko z zamkniętym możemy przecież poczekać z mc czy dwa i przejdziemy na zamknięty wątek Fajnie jest na zamkniętym można na luzaku zdjęcia wklejać bez stresu, że zostaną niewłaściwie wykorzystane
Spoko z zamkniętym możemy przecież poczekać z mc czy dwa i przejdziemy na zamknięty wątek Fajnie jest na zamkniętym można na luzaku zdjęcia wklejać bez stresu, że zostaną niewłaściwie wykorzystane
Magda86Poznań
Fanka BB :)
Taka ja - u nas tez na wypisie ale nie zagrozenie a Dziecko urodzone w zamartwicy bez oddechu itd ja uważam, ze jak jest wskazanie - cc jest najlepszą metoda i nie ma co w tym momencie sie zastanawiac czy lepsze byłoby sn.
Ja dziękuje Bogu ze mojego lekarza cos tkneło, bo inaczej miałbym donoszoną ciaze a dziecka w domu by nie było.
Ja dziękuje Bogu ze mojego lekarza cos tkneło, bo inaczej miałbym donoszoną ciaze a dziecka w domu by nie było.
Hej Aleksandra, jak milo ze ktos w koncu z moich okolic, czulam sie jak na zadupiuu
oczywiscie pozostale nowe nicki zapomnialam - ale tez skladam gratulacje
W koncu zrobilam sobie dzisiaj paznokcie, po 1,5 miesiecznym odroscie
oczywiscie pozostale nowe nicki zapomnialam - ale tez skladam gratulacje
W koncu zrobilam sobie dzisiaj paznokcie, po 1,5 miesiecznym odroscie
Taka_ja
Taka ja - u nas tez na wypisie ale nie zagrozenie a Dziecko urodzone w zamartwicy bez oddechu itd ja uważam, ze jak jest wskazanie - cc jest najlepszą metoda i nie ma co w tym momencie sie zastanawiac czy lepsze byłoby sn.
Dokładnie , dzięki Bogu ! .. swoją droga to masakra.. człowiek dba o siebie, wydaje ciężkie pieniądze na comiesięczne wizyty + badania, no i liczy na szczęśliwy finał..ehh..
Tym razem zamierzam w UK rodzić.. mam nadzieję, że już wkrótce zobaczę mojego kropka na swoim miejscu
Nevka
Dziewczyny... wystraszyłyście mnie tymi porodami...
Siedzę w domu... zrobiłam pranie... ale nie dźwignę miski z praniem :/ i tak chodzę 3 razy po to
Mój już wyjechał nudno, nudno i nudno. Czekam aż mi wszyscy jakieś książki oddadzą może wtedy coś zacznę czytać...
Też myślałam nad zrobieniem hybryd ale się zastanawiam...
W dodatku zimno mi się zrobiło A jak tam pogoda u Was?
Siedzę w domu... zrobiłam pranie... ale nie dźwignę miski z praniem :/ i tak chodzę 3 razy po to
Mój już wyjechał nudno, nudno i nudno. Czekam aż mi wszyscy jakieś książki oddadzą może wtedy coś zacznę czytać...
Też myślałam nad zrobieniem hybryd ale się zastanawiam...
W dodatku zimno mi się zrobiło A jak tam pogoda u Was?
reklama