reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

dziewczyny,
dajcie już prosze spokój z tymi komentarzami w związku z tym co napisała nitka. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie ale już mi się nie dobrze robi jak co chwile ktoś do tego tematu wraca. Apeluje: zróbmy tu prosze miłą atmosfere. Co Wy na to?
Oczywiscie przykro mi z powodu sojni, wiem jakie to straszne uczucie jednak o wiele przyjemniej czyta się o tym jak każda z nas inaczej przechodzi pierwsze dni ciąży zamiast się dalej kłócić.

Mi tez juz brzuch wywalilo i od 2 tygodni do pracy chodzę w luzniejszych ciuchach. Szef już wie i ostatnio powiedział mi na korytarzu na ucho "ale fajnie już brzuszek widac" :) takie to było miłe. Facet a się strasznie przejmuje moim stanem. Kazdego dnia mam pytanie w pracy od ludzi czy wszystko u mnie ok? jak się czuje? i czy mi w czymś nie pomoc?
Piersi mnie bolą różnie, raz mocniej raz słabiej a za to mdlosci z zegarkiem w ręku o 13:00 się zaczynają. Wiecie co mi ostatnio na nie pomaga: woda gazowana.
To tyle co u mnie
ps. zaraz mam gości i zrobiłam ciasto: biszkopt, pianka smietankiwa i mnostwo truskawek w galaretce. Już się nie mogę ich doczekać i obawiam się że cała blacha pęknie
ściskam

reklama
Agnieszka beta to wynik z krwi hormonu ciazowego. Robi sie ja na potwierdzenie ciazy I czy jest dobry przyrost. Ja nie robilam

Nevka oj ja to napewno bym sie odezwala :-) ale super ze sie wstawil za toba :-)

Ruda bo suwaczkow juz nie moge dołożyć

Lenka beta potem juz wolniej przyrasta

Agnieszka niestety nie pomogę niestety
Hcg to hormon który pojawia sie w ciazy i oznaczając jego poziom mozna określić wiek ciazy i czy prawidłowo sie rozwija.

Ja jestem opuchnięta jak przed okresem

MartaDiabłaWarta toś mi smaku narobiła,aż się głodna zrobiłam. Ślinka mi cieknie na te truskawki chyba sobie jutro kupię mrożone albo od razu takie ciasto O! ;)

Dziewczyny ja też jakoś nie mam pamięci do nicków. U mnie mdłości na okrągło... Co do brzuszka w pierwszej ciąży miałam dopiero kolo 23 tyg a teraz już mi wyskakuje brzuszek.
Nitka sorry ale samo gadanie o ciąży i dzieciach to można zeswirowac. Fajnie jak jest się komu wyzalic na każdy temat. Od tego jest forum.

reklama
Dzięki dziewczyny ;) musiałam trochę ponarzekać :) o wiele lepiej jest ;)

Mi dzisiaj mąż zrobił galaretki z bananem w środku i z bita śmietaną :) mmmm! :)

Do góry