reklama
Ja też nie wiem czy tak to zostawić... Tsh 1,5 miałam będąc w szpitalu bo mnie badali, kwas foliowy cały czas lykalam teraz więc muszę poczekać na jego spadek...
Muszę się ogarnąć, bo jak mnie mała zobaczy to się wystraszy, na szczęście jeszcze śpi..
Czyli TSH jest oki, to dobrze Kwas łykaj cały czas. Ja jeszcze suplementuje wit. B12, mają ze sobą związek. A zaś kwas foliowy na dobrym poziomie wpływa na przyswajanie żelaza. Sama dawno nie miałam hemoglobiny na normalnym poziomie, ferrytyna też ok. No i ja jeszcze uzupełniam niedobory wit. D, ale również badałam. Niby to pierdoły, ale wszystko może mieć wpływ.
A znów z drugiej strony mogła zawieść po prostu genetyka.
Ale jeszcze zobaczysz nacieszycie się swoim wyczekanym dzidziusiem
M
MartaDiabłaWarta
Gość
@sojnabig
głową do góry. Wiem, że to marne pocieszenie ale ja w grudniu poronilam w 5 tyg a już w styczniu zaszlam w kolejną ciążę. Teraz mam 7 tyg i 5 dni. Jeśli macica sama się oczyszcila to masz największe szanse na szybki start dalej. Po zabiegu trzeba byłoby trochę poczekać. Wiem że teraz boli i żadne myśli i słowa nie pomogą więc daj sobie czas i jak będziecie gotowi to do dzieła.
głową do góry. Wiem, że to marne pocieszenie ale ja w grudniu poronilam w 5 tyg a już w styczniu zaszlam w kolejną ciążę. Teraz mam 7 tyg i 5 dni. Jeśli macica sama się oczyszcila to masz największe szanse na szybki start dalej. Po zabiegu trzeba byłoby trochę poczekać. Wiem że teraz boli i żadne myśli i słowa nie pomogą więc daj sobie czas i jak będziecie gotowi to do dzieła.
Cherry90
Fanka BB :)
Hej!
Co to za awantury dziewczyny przecież talię forum właśnie od tego jest nie tylko o ciąży ale również o nas samych. Żeby się poznać itd.
Sojnabig współczuję przechodziła nie trać nadzieji.
U nas okropnie leniwa niedziela Czekam na dostawę zakupów z Almy i zabieram.się gotowanie obiadu.
Jak się Cieszę że do wtorku już nie daleko.mam nadzieję że usłyszę dobre wieści
Moja koleżanka jest13tc dowiedziała się ostatnio na badaniu Genetycznym że ma przodujace łożysko wczoraj dostała krwotoki pojechała do szpitala dostała lutego ileży tam narazie na usg dziecko jest. Jutro mają jej robić hcg mam nadzieję że da się z tego wyjść bez najgorszego.
Zobaczcie dziewczyny jaki ten świat niesprawiedliwy ktoś pragnie Dziecka i musi przechodzić takie okropnoaci a takie pijaczko patologie mają zdrowe dzieci no to jakaś paranoja.
Co to za awantury dziewczyny przecież talię forum właśnie od tego jest nie tylko o ciąży ale również o nas samych. Żeby się poznać itd.
Sojnabig współczuję przechodziła nie trać nadzieji.
U nas okropnie leniwa niedziela Czekam na dostawę zakupów z Almy i zabieram.się gotowanie obiadu.
Jak się Cieszę że do wtorku już nie daleko.mam nadzieję że usłyszę dobre wieści
Moja koleżanka jest13tc dowiedziała się ostatnio na badaniu Genetycznym że ma przodujace łożysko wczoraj dostała krwotoki pojechała do szpitala dostała lutego ileży tam narazie na usg dziecko jest. Jutro mają jej robić hcg mam nadzieję że da się z tego wyjść bez najgorszego.
Zobaczcie dziewczyny jaki ten świat niesprawiedliwy ktoś pragnie Dziecka i musi przechodzić takie okropnoaci a takie pijaczko patologie mają zdrowe dzieci no to jakaś paranoja.
reklama