reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja też nie wiem czy tak to zostawić... Tsh 1,5 miałam będąc w szpitalu bo mnie badali, kwas foliowy cały czas lykalam teraz więc muszę poczekać na jego spadek...
Muszę się ogarnąć, bo jak mnie mała zobaczy to się wystraszy, na szczęście jeszcze śpi..

Czyli TSH jest oki, to dobrze :) Kwas łykaj cały czas. Ja jeszcze suplementuje wit. B12, mają ze sobą związek. A zaś kwas foliowy na dobrym poziomie wpływa na przyswajanie żelaza. Sama dawno nie miałam hemoglobiny na normalnym poziomie, ferrytyna też ok. No i ja jeszcze uzupełniam niedobory wit. D, ale również badałam. Niby to pierdoły, ale wszystko może mieć wpływ.
A znów z drugiej strony mogła zawieść po prostu genetyka.
Ale jeszcze zobaczysz nacieszycie się swoim wyczekanym dzidziusiem :)

@sojnabig
głową do góry. Wiem, że to marne pocieszenie ale ja w grudniu poronilam w 5 tyg a już w styczniu zaszlam w kolejną ciążę. Teraz mam 7 tyg i 5 dni. Jeśli macica sama się oczyszcila to masz największe szanse na szybki start dalej. Po zabiegu trzeba byłoby trochę poczekać. Wiem że teraz boli i żadne myśli i słowa nie pomogą więc daj sobie czas i jak będziecie gotowi to do dzieła.

Oo takie wiadomości od rana...:-( przykro mi bardzo, odpoczywaj i szykuj się na to co przyniesie jutro. Nie zawsze są chmury gradowe, z czasem i słońce wychodzi ale widocznie jeszcze to nie był ten czas. Tule mocno!

Hej!
Co to za awantury dziewczyny przecież talię forum właśnie od tego jest nie tylko o ciąży ale również o nas samych. Żeby się poznać itd.
Sojnabig współczuję przechodziła nie trać nadzieji.

U nas okropnie leniwa niedziela Czekam na dostawę zakupów z Almy i zabieram.się gotowanie obiadu.
Jak się Cieszę że do wtorku już nie daleko.mam nadzieję że usłyszę dobre wieści

Moja koleżanka jest13tc dowiedziała się ostatnio na badaniu Genetycznym że ma przodujace łożysko wczoraj dostała krwotoki pojechała do szpitala dostała lutego ileży tam narazie na usg dziecko jest. Jutro mają jej robić hcg mam nadzieję że da się z tego wyjść bez najgorszego.

Zobaczcie dziewczyny jaki ten świat niesprawiedliwy ktoś pragnie Dziecka i musi przechodzić takie okropnoaci a takie pijaczko patologie mają zdrowe dzieci no to jakaś paranoja.

reklama
Dzięki dziewczyny za takie wsparcie... No to tak jak moja siostra, poronila w grudniu w 7 tygodniu a teraz jest już w 8 tygodniu. Muszę się pozbierać psychicznie a później liczę że się uda

Do góry