reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cherry jak masz 6t1d to skończył się 6 tydzień a zaczął 7 i on jest w trakcie

Sojnabig i ja też poronilam w grudniu w 7 tygodniu a teraz mam już 8 tydzień :-) trzeba wierzyć :-*

Hej!
Co to za awantury dziewczyny przecież talię forum właśnie od tego jest nie tylko o ciąży ale również o nas samych. Żeby się poznać itd.
Sojnabig współczuję przechodziła nie trać nadzieji.

U nas okropnie leniwa niedziela Czekam na dostawę zakupów z Almy i zabieram.się gotowanie obiadu.
Jak się Cieszę że do wtorku już nie daleko.mam nadzieję że usłyszę dobre wieści

Moja koleżanka jest13tc dowiedziała się ostatnio na badaniu Genetycznym że ma przodujace łożysko wczoraj dostała krwotoki pojechała do szpitala dostała lutego ileży tam narazie na usg dziecko jest. Jutro mają jej robić hcg mam nadzieję że da się z tego wyjść bez najgorszego.

Zobaczcie dziewczyny jaki ten świat niesprawiedliwy ktoś pragnie Dziecka i musi przechodzić takie okropnoaci a takie pijaczko patologie mają zdrowe dzieci no to jakaś paranoja.

Cherry przodujace łożysko to jeszcze nic strasznego ale trzeba się oszczędzać. Sama tak miałam poprzednio. Po 25 tygodniu trochę się podniosło, ale miałam zabronione jakiekolwiek wysiłki fizyczne no i oczywiście sex.

Dzień Dobry :)

Chciałabym do Was dołączyć bo w czwartek całkiem niespodziewanie zobaczyłam drugą kreskę na teście .. teoretycznie termin miałabym na koniec października.. ale.... to moja 4 ciążą- trzy poroniłam..... każdą w 7 tyg. bez wyraźniej przyczyny... Nie wiem więc czy teraz mam jakiekolwiek szanse.. pocieszam się tylko tym, że przez 10 lat, które z mężem staraliśmy się o dziecko za każdym razem musiałam brać leki na wspomaganie owulacji... teraz zaszłam w ciąże bez tego- już nawet porzuciłam chęci, żeby być w ciąży, żeby się starać... po prostu kochaliśmy się jak zawsze przez te 10 lat bez zabezpieczenia bo przecież nigdy nie zaszłam w ciąże od tak... no i proszę...

Chciałabym, żeby teraz było inaczej no i nie pozostaje mi nic innego jak wiara w to....

Pozostaje mi się z wami pożegnać laski, życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za was wszystkie! Pomodlcie się czasem za te wszystkie nasze Aniołki

sonjabig nie poddawaj się, wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki, abyś jeszcze w tym roku trzymała swoje dziecię na rękach.

tekila witaj. Będzie dobrze!

Ja wyskoczyłam na małe zakupy do Home and You, wróciłam do domu i zaległam na kanapie. Mogłabym tak leżeć i leżeć ...

Witaj Tekila, gratulacje. Teraz udało Wam się zajść w ciążę inaczej niż przy poprzednich ciążach, to i zakończenie będzie inne. Trzeba być dobrej myśli :)

Sojnabig, trzymaj się dzielnie! :*

reklama
Taką żywię nadzieję... mam pytanie- bo u mnie za każdym razem było inaczej- czy te z Was, które bolą piersi- mogłyby mi powiedzieć czy cały czas bolą Was tak samo? Bo mnie zaczęły piersi boleć standardowo przed okresem - bardzo mocno ... z czasem ból się zmniejszył i teraz je czuje ,ale nie bolą... nie chcę świrować, że to zanikanie objawu bo zwyczajnie po dniu spodziewanego okresu ten ból puścił i teraz są tylko tkliwie....

Do góry