reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Co do paznokci to ja z kolei slyszalam, ze mozna primer stosowac, tylko akryle niekoniecznie, bo smierdza.
Moje paznokcie tez juz wolaja o pomste, odrost na polowe plytki, a zrobie je dopiero w przyszlym tygodniu jak dobrze pojdzie. Narazie i tak w domu siedze, wiec sie jakos specjalnie nie przejmuje, ale czuje sie brzydka i zaniedbana :D

Sojna, super ze coraz lepiej u Ciebie :)

Justjestem, witaj, gratulacje :) zazdroszcze huskiego, kocham je :)

Troche wam chyba tych mdlosci zazdroszcze, bo ja raz mam a raz nie i fisiuje, bo nie wiem czy to dobrze czy zle :(

Sojnabig super wieści. Już niedługo zobaczysz swoje maleństwo :-)

Iska ciesz się że nie masz tak dużo mdłości, ja jak głodna to nie jestem w stanie robić, muszę częściej robić posiłki.

Synek padł na drzemke więc zasłużony odpoczynek. Cały ranek sprzatalam po ostatnich remontach.

Ann nawet mi nie mow o remontach. Moj wlasnie sciera gladz, w domu syf a jutro mam spotkanie u mnie z laskami ze staraczek. Nie wiem kiedy ja to ogarne

reklama
Do góry