reklama
justjestem
Moderatorka
Ruda bylam Pamiętam Twój nick
Co do paznokci to ja z kolei slyszalam, ze mozna primer stosowac, tylko akryle niekoniecznie, bo smierdza.
Moje paznokcie tez juz wolaja o pomste, odrost na polowe plytki, a zrobie je dopiero w przyszlym tygodniu jak dobrze pojdzie. Narazie i tak w domu siedze, wiec sie jakos specjalnie nie przejmuje, ale czuje sie brzydka i zaniedbana
Sojna, super ze coraz lepiej u Ciebie
Justjestem, witaj, gratulacje zazdroszcze huskiego, kocham je
Troche wam chyba tych mdlosci zazdroszcze, bo ja raz mam a raz nie i fisiuje, bo nie wiem czy to dobrze czy zle
Moje paznokcie tez juz wolaja o pomste, odrost na polowe plytki, a zrobie je dopiero w przyszlym tygodniu jak dobrze pojdzie. Narazie i tak w domu siedze, wiec sie jakos specjalnie nie przejmuje, ale czuje sie brzydka i zaniedbana
Sojna, super ze coraz lepiej u Ciebie
Justjestem, witaj, gratulacje zazdroszcze huskiego, kocham je
Troche wam chyba tych mdlosci zazdroszcze, bo ja raz mam a raz nie i fisiuje, bo nie wiem czy to dobrze czy zle
Ann_
Fanka BB :)
Sojnabig super wieści. Już niedługo zobaczysz swoje maleństwo :-)
Iska ciesz się że nie masz tak dużo mdłości, ja jak głodna to nie jestem w stanie robić, muszę częściej robić posiłki.
Synek padł na drzemke więc zasłużony odpoczynek. Cały ranek sprzatalam po ostatnich remontach.
Iska ciesz się że nie masz tak dużo mdłości, ja jak głodna to nie jestem w stanie robić, muszę częściej robić posiłki.
Synek padł na drzemke więc zasłużony odpoczynek. Cały ranek sprzatalam po ostatnich remontach.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
reklama
justjestem
Moderatorka
X