reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Just, pokaz kiedys foteeee :D
A bo widzicie, naczytalam sie o tych mdlosciach a potem sie nakrecam, glupia ja. Wizyte mam dopiero za tydzien i mam nadzieje tez na zobaczenie serduszka :)

reklama
Ooo spotkanko :D jak miło będziesz mieć :)
Co do remontów to Ja już nie mowie... mieliśmy w tym roku zmieniać dach... I górę podnosić... to sobie podnieslismy... na pewno teściowa to wygarnie...

Co do paznokci ahhh tez bym sobie zrobila :( ale na ta chwile wystarcza pomalowane :p
musimy sprzedać auto. Bo jedno nam wystarczy :) wiec ciekawie czy będzie chciało się sprzedać :(

Nevka, ciezko z ta sprzedaza moze byc, tak samo jak i z kupnem zawsze jest problem :D ale moze wam sie uda bez problemu :D

Justynka, sliczna panna na zdjeciu :D
No i niby wiem, ze nie kazda ma mdlosci i rozne inne objawy, ale ja to tez jestem panikara, w dodatku pierwsza ciaza i tak sie stresuje. Ale nie jest tak, ze zupelnie nie mam objawow, bo jednak czasem mnie zmuli, wiec musze sobie do glowy wbic, zeby sie nie przejmowac :D

A blog sie bardzo ciekawie zapowiada, widac, ze jestes swiadoma wlascicielka :)
No niestety, te pierwsze tygodnie sie strasznie dluzaaa..

reklama
Do góry