reklama
Nevka
Fanka BB :)
Ooo spotkanko jak miło będziesz mieć
Co do remontów to Ja już nie mowie... mieliśmy w tym roku zmieniać dach... I górę podnosić... to sobie podnieslismy... na pewno teściowa to wygarnie...
Co do paznokci ahhh tez bym sobie zrobila ale na ta chwile wystarcza pomalowane
musimy sprzedać auto. Bo jedno nam wystarczy wiec ciekawie czy będzie chciało się sprzedać
Co do remontów to Ja już nie mowie... mieliśmy w tym roku zmieniać dach... I górę podnosić... to sobie podnieslismy... na pewno teściowa to wygarnie...
Co do paznokci ahhh tez bym sobie zrobila ale na ta chwile wystarcza pomalowane
musimy sprzedać auto. Bo jedno nam wystarczy wiec ciekawie czy będzie chciało się sprzedać
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Nevka, ciezko z ta sprzedaza moze byc, tak samo jak i z kupnem zawsze jest problem ale moze wam sie uda bez problemu
Justynka, sliczna panna na zdjeciu
No i niby wiem, ze nie kazda ma mdlosci i rozne inne objawy, ale ja to tez jestem panikara, w dodatku pierwsza ciaza i tak sie stresuje. Ale nie jest tak, ze zupelnie nie mam objawow, bo jednak czasem mnie zmuli, wiec musze sobie do glowy wbic, zeby sie nie przejmowac
Justynka, sliczna panna na zdjeciu
No i niby wiem, ze nie kazda ma mdlosci i rozne inne objawy, ale ja to tez jestem panikara, w dodatku pierwsza ciaza i tak sie stresuje. Ale nie jest tak, ze zupelnie nie mam objawow, bo jednak czasem mnie zmuli, wiec musze sobie do glowy wbic, zeby sie nie przejmowac
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
reklama