reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witaj Justjestem! Na pewno wszystkie tu jak jedna donosimy :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Cześć kochane ;) matko no zwariowana jak zobaczyłam jak pędzie aż strach pomyśleć co będzoe za kilka miesięcy. Mnie niestety czasu brakuje pamiętam jak w ciazy z synkiem siedziałam na forum od rana do wieczora bylamnabiezaca teraz niestety już nie ogarniam ;) ale coś tam nadrabiam wszystkim gratuluję serduszek. Moja wizyta miała się odbyć wczoraj ale Przelozylam na wtorek tak więc muszę Jeszcze poczekać! synek mi się pochorowal ma taki katar że szok. Także dzisiaj obydwoje lenimy się w łóżku. Już złozyl menu obiadowe. Także mam co robić.;) a potem mamy zbudować wielkie miasto dla ciuchci.. miłego dnia wam życzę i postaram się częściej wpadać;) nie zapominajcie o mnie:)

Sojnabig będzie dobrze :) .
W nocy to trzy razy budziłam się na siku :( i na kawałek ciasta :D bo tak mnie ssało w brzuchu :/

Gratulacje :)
Kurcze ale Wy macie wysokie bhcg :p

Kochane... wystarczą tylko dwa badania bhcg dla ginekologa?

reklama
Do góry