reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda to może idźcie gdzieś zamiast u siebie. Wyobrażam sobie syf bo u nas tylko metr ściany był scierany i do tej pory czuje na podłodze mimo ścierania.
Ile wam do końca zostało?

Ja właśnie w pierwszej ciąży byłam dosyć spokojna. Teraz może reaguje inaczej bo jestem po poronieniu.

reklama
Justjestem nie znam kawiarni calodobowej bo laski zostaja na noc u mnie :-) jutro wstane o 6 I bede sprzatac do 19 mam czas :-)

Nevka ja tez mam dosc. Ale to juz ostatnie pomieszczenie. Moj maz musi wszystko sam I dlatego to tyle trwa a dzielilismy mieszkanie na pol I robilismy wszystko, kuchnie, lazienke, pokoje, obnizalismy sufity, nowa elektryke,.

Co do auta to nas czeka wymiana. Mamy male auto z malenkim bagaznikiem I juz.przy synki byla masakra z wsadzeniem woza a przy dwojce to juz wogole sobie nir wyobrazam

Justjestem witaj. To normalne , piękny pieseł.

Ruda dobrej zabawy:)

Sojnabig super, wspaniałe wieści:)

Gratuluje wszystkich udanych wizyt:)

Mi głowa pęka od 2 dni, dzieciaki chore a w pon do szkoły. Mdlosci prawie nie mam tzn ma raz na 3 dni ale ogólnie jestem zmęczona.

Ciekawa jestem u kogo ujawnia sie bliźniaki :D

U mnie raczej drugie się nie pojawi, bo już by było widoczne ;-) początki z dwójka przekichane ale potem jak są już bawiące się to super.

Sojna, no i tak ma być :-)

A jask tam w szpitalu? Niue pamiętam która miała dzisiaj iść, duzxo tu nas i jeszcze nie ogarniam ;-)

reklama
Do góry