reklama
nitka32
Zaciekawiona BB
Niby 6, ostatnia miesiączka 11 stycznia, beta w sobotę 439... Moja pierwsza ciąża, bardzo sie stresuje, chcieliśmy bardzo dziecka, ale mowie Wam, przez kilka dni płakałam w sumie nie wiem czemu, ze strachu może?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
G
gość_forum
Gość
to nie ty płakałaś to hormony
Czesc nitka, gratulacje
Na usg podobno widac cokolwiek przy becie powyzej 500 (jak dobry sprzecior), wiec sie nie martw, ze nic jeszcze nie bylo widac
O hormonach nic nie mowcie ja juz sama ze soba nie daje rady wytrzymac, raz bym wszystkich powybijala a za 10 min mi przechodzi
Na usg podobno widac cokolwiek przy becie powyzej 500 (jak dobry sprzecior), wiec sie nie martw, ze nic jeszcze nie bylo widac
O hormonach nic nie mowcie ja juz sama ze soba nie daje rady wytrzymac, raz bym wszystkich powybijala a za 10 min mi przechodzi
Magda86Poznań
Fanka BB :)
No u mnie problem wynikl z genetycznie krotkiej pepowiny ktora dodatkowo okrecila sie leonowi wokol szyji i w. 37tyg lekarz zauwazylna ktg spadki tetna i w rezultacie cc ale mlody juz nie oddychal...reanimaacja-ehh wspomnienia okropne ale jak widac cieszymy sie juz ponad dwuletnim synkiem wszystko skonczylo sie dobrze. Dodam zze ciaza idealna zdrowa itd. Leon jest zdrowy jak ryba mimo ze miał 1 pkt :-) i teraz nie mam wyboru na bank cc i bede z pewnoscia pod wieksza kontrola tej pepowinki
reklama
ruda1991
Fanka BB :)
Magda nawet nie chce myslec przez co przechodzilas
A mnie dzisiaj odwiedzila stara znajoma rwa kulszowa. Nie jest to jakos strasznie bolesne ale jak.leze I wstaje to chwile poboli. Z synkiem na.tym.etapie tez mialam pozniej juz bylo tylko gorzej
A mnie dzisiaj odwiedzila stara znajoma rwa kulszowa. Nie jest to jakos strasznie bolesne ale jak.leze I wstaje to chwile poboli. Z synkiem na.tym.etapie tez mialam pozniej juz bylo tylko gorzej