reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Niby 6, ostatnia miesiączka 11 stycznia, beta w sobotę 439... Moja pierwsza ciąża, bardzo sie stresuje, chcieliśmy bardzo dziecka, ale mowie Wam, przez kilka dni płakałam w sumie nie wiem czemu, ze strachu może?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czesc nitka, gratulacje :)
Na usg podobno widac cokolwiek przy becie powyzej 500 (jak dobry sprzecior), wiec sie nie martw, ze nic jeszcze nie bylo widac :)
O hormonach nic nie mowcie ja juz sama ze soba nie daje rady wytrzymac, raz bym wszystkich powybijala a za 10 min mi przechodzi :(

Ja mogłabym spać całymi dniami :p i tak samo ostatnio w pracy na wszystkich krzyczałam :(
Nitka - u mnie też pierwsze maleństwo. 10 cykl starań i nic :( a tu nagle.. :o I tez zaczynam swirować :p czy będzie dobrze i wgl :)

No u mnie problem wynikl z genetycznie krotkiej pepowiny ktora dodatkowo okrecila sie leonowi wokol szyji i w. 37tyg lekarz zauwazylna ktg spadki tetna i w rezultacie cc ale mlody juz nie oddychal...reanimaacja-ehh wspomnienia okropne ale jak widac cieszymy sie juz ponad dwuletnim synkiem wszystko skonczylo sie dobrze. Dodam zze ciaza idealna zdrowa itd. Leon jest zdrowy jak ryba mimo ze miał 1 pkt :-) i teraz nie mam wyboru na bank cc i bede z pewnoscia pod wieksza kontrola tej pepowinki

Magda86 no to ładnie się strachu najadlaś :( ale wszystko wyszło wporządku :) Leoś :) śliczne imię ma Twój synek :*

Magda86 - na Polnej rodziłas? Tez jestem z Poznania

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Magda nawet nie chce myslec przez co przechodzilas

A mnie dzisiaj odwiedzila stara znajoma rwa kulszowa. Nie jest to jakos strasznie bolesne ale jak.leze I wstaje to chwile poboli. Z synkiem na.tym.etapie tez mialam pozniej juz bylo tylko gorzej

Do góry