reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Witaj:-)Rybki witaj
Magda86Poznań
Fanka BB :)
o rany miałam do nadrobienia z 20 stron- witam nowe mamusie ;-) ja jakos mało mam mdłosci, raczej poranne uczucie objedzenia i braku apetytu.Wczoraj mielismy dłuzsza jazde samochodem i odczuwałam juz dyskomfort po jakis 2 h jazdy- blee
korci mnie isc znowu na bete, chyba sie skusze;-) do wizyty 17.,02 jeszcze troche czasu
Oczywiscie jestem papla i wygadałam juz sporej ilosci osob- synek na wiesc ze w domku bedzie druga dzidzia odpowiedział- ale to moj domek, lelonka (Leonka). Wiec czuje że bedzie ciekawie;-)
o wadze pozwólcie ze nie powiem bo słoniowa ;-)
korci mnie isc znowu na bete, chyba sie skusze;-) do wizyty 17.,02 jeszcze troche czasu
Oczywiscie jestem papla i wygadałam juz sporej ilosci osob- synek na wiesc ze w domku bedzie druga dzidzia odpowiedział- ale to moj domek, lelonka (Leonka). Wiec czuje że bedzie ciekawie;-)
o wadze pozwólcie ze nie powiem bo słoniowa ;-)
Ann_
Bbubbka ja uwielbiam sadzone jajka. Smażę pomidorki czerwona cebulę, szynkę lub paprykę i wbijam dwa lub trzy jajka na małą patelnie mniam z pieprzem i ostra papryką. I to żółtko co się rozlewa
Rybki witaj, napisz więcej o sobie, kiedy masz termin? :-)
MagdaPoznan my wczoraj byliśmy w trasie nie całe dwie godziny w jedną stronę i e drodze powrotnej po poludniu po całym dniu nie było mi zbyt wygodnie. A jak pomyślę że w święta mąż mnie namówił na wyjazd do Polski w trasie 12 h to już mnie to przeraża.
Rybki witaj, napisz więcej o sobie, kiedy masz termin? :-)
MagdaPoznan my wczoraj byliśmy w trasie nie całe dwie godziny w jedną stronę i e drodze powrotnej po poludniu po całym dniu nie było mi zbyt wygodnie. A jak pomyślę że w święta mąż mnie namówił na wyjazd do Polski w trasie 12 h to już mnie to przeraża.
bbubbka
Magda ja tez niestety jestem papla wygadalm sie juz sporej ilości osob ale to przez to ze na l4 si dze i kazdy sir domyślał; )
Ann ja wole jajecznice i do tego pomidorki z puszki mniam; )
Ale teraz mecze sie zobiadem tak mi niedobrze jak czuje te wszystkie zapachy
Ann ja wole jajecznice i do tego pomidorki z puszki mniam; )
Ale teraz mecze sie zobiadem tak mi niedobrze jak czuje te wszystkie zapachy
ewelinka10425
Hej dziewczyny u mnie chyba jakieś delikatne mdłości się zaczynają pojawiać, ale nie wiem czy to na pewno to
Z wagą u mnie to około 52kg, ale niziutka jestem, bo 155cm właśnie jeśli chodzi o wzrost, to lekarz powiedział mi na pierwszej wizycie, że tak niski wzrost jest wskazaniem do cesarki... trochę kiepsko, ale może jeszcze nie jest to przesądzone, słyszałyście o czymś takim?? Moja babcia jest jeszcze niższa ode mnie a urodziła trójkę dzieci naturalnie.
Z wagą u mnie to około 52kg, ale niziutka jestem, bo 155cm właśnie jeśli chodzi o wzrost, to lekarz powiedział mi na pierwszej wizycie, że tak niski wzrost jest wskazaniem do cesarki... trochę kiepsko, ale może jeszcze nie jest to przesądzone, słyszałyście o czymś takim?? Moja babcia jest jeszcze niższa ode mnie a urodziła trójkę dzieci naturalnie.
madziorek30
moj Adas tez nieciekawie zareagował pow ze on chce Georga ze swinki peppy ;p ale ogólnie to jest taki ze to jego pokój jego zabawki itp. zobaczymy jak to będzie
reklama
Ann_
Ewelinka ale znacznie ma też szerokość miednicy będą cie mierzyć na porodowce jak się akcja zacznie. Jak będzie się dało fizycznie i ty zechcesz to na pewno urodzisz naturalnie
Nasz Wiktor będzie miał równo dwa lata jak się dziecko urodzi więc nie mam pojęcia jak zareaguje. Jednak na razie nic nie mówię nie tłumacze bo i tak nic nie widać. Później zobaczymy.
Nasz Wiktor będzie miał równo dwa lata jak się dziecko urodzi więc nie mam pojęcia jak zareaguje. Jednak na razie nic nie mówię nie tłumacze bo i tak nic nie widać. Później zobaczymy.