reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny podobno mała beta na jak ma być chłopak któraś tu tak pisała. Więc tego się trzymajcie :-) i głowa do góry ;-)

Ann dzięki :-) Tez mam taką nadzieję ;-)

Cherry ja już żyje środa mam nadzieję ze wszystko będzie ok bo naprawdę zwariuje :-)

Witam nowe dziewczyny :) ja w poprzedniej ciazy ani w tej bety nie robie. Co ma byc to bedzie :) ale trzymam kciuki za dziewczyny ktore czekaja na drugie pobranie bety - musi byc dobrze :)

Bylam dzis na zebraniu u mojej Lilki w przedszkolu, zrobilam siku tuz przed wyjsciem z domu, w polowie drogi (10min od domu) zachcialo mi sie znowu, jak wracalam to juz mnie pecherz bolal a teraz juz sie 2 razy wysikala od powrotu :):) to tyle z objawow u mnie hehe

Hej kochane! Ja dzisiaj do 16 w szkole byłam. Kurcze, ok 11 robię się już taka śpiąca że nic do mnie nie dociera! Masakra.. Po obiedzie złapała mnie zgaga :/
Do tego zatwardzenia. Normalne to?
A siku co godzinę
:o

reklama
A i jeszcze jedno... W którym miesiącu już widać mocno brzuch że nie da się ukryć? Bo zastanawiam się kiedy powiedzieć dyrektorce :o

Do góry