reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Neilaaa super pomysl

Maszka ja jeszcze.nie. bo wszystko mam po synku ale jam sie okaze ze dziewczynka to ze sklepu z ubrankami nie wyjde :-)

Maly grzecznie sie bawi w lozeczku a ja jeszcze leżę. :-)

Nie było mnie przez niedziele a tu tyle nowego !

Witam wszystkie nowe mamy fajnie, że jest nas coraz więcej ;)

Ruda ciesze się że z Tobą i dzidzią wszystko ok oby tak dalej ;)

U mnie podobnie mdli mnie na samą myśl o jedzeniu, ale ciągle jestem głodna ;p

Neilaa fajny wątek mam nadzieję że będziemy się dzielić na bieżąco naszymi badaniami ;) Ciekawe która pierwsza z nas usłyszy serduszko swojego maluszka ;)

Hmm.. u nas płeć nie ważna, choć mąż ostatnio mnie zadziwił, bo zawsze chciał syna, a ostatnio mi powiedział że fajnie by było jak by to była córka ;p Noo i moja mamuśka z teściową też o wnuczce marzą bo obie mają po wnuku ;p

U nas dzidzia planowana, jak tylko zobaczyłam, że wyniki mam prawidłowe to postanowiliśmy się zacząć starać- zaskoczyło za pierwszym razem, ale i tak jak zobaczyłam 2 kreski to nie mogłam uwieżyć i chodzilam za mężem i pytałam się czy widzi też 2 kreseczki (chyba miał mnie już dość ;))

Cheery90 wiem co czujesz ja też modlę się żeby wszystko było dobrze też miałam dwie puste ciążę, więc jedziemy na podobnym wózku, choć Ty masz już swój skarb ;)

Neila fajnie ze zalozylas temat.

Maszka ja nie szaleje jeszcze za ciuchami i akcesoriami. Raz że wiele rzeczy mam po synku, a dwa to trochę za wcześnie TK myślę ;-)

Neila ale ciwiczylas przed ciąża? Może w tej ciąży nie będzie żadnych przeciwwskazań.

Cherry podwyższona temp w ciąży to chyba normalne.

Mom to be współczuję mdłości :-*

Ruda haha u mnie to samo jak się okaże dziewczynka :-D

Bbubbka prawda taka ze moze marzy się o jakiejś płci, ale pokocha się całym sercem każde maleństwo prawa :-)

Mój mały już po śniadaniu i bryka, ja wypilam cappuccino. I zaraz myślę o jajecznicy dla siebie ;-)
Udanego dnia brzuchatki :-)

A ja głodna w pracy ale na myśl o jedzeniu to mi się nie chce.
Wiadomo na zakupy jeszcze jakieś 7 miesiecy ale mi się podświadomie juz myśli co bym chciała kupić, a mam trochę rzeczy po córci

Witam dziewczyny! W szoku jestem ile juz napisałyście... Ja ciagle w wiadomosci o 2 krechach uwierzyc nie moge... Testy zrobiłam 3 i bete tez (przyrost ok 150% przez 48h). Przejrzę sobie zaraz wątek jak to u was. Pozdrawiam inkciuki trzymam.

Neila ale ciwiczylas przed ciąża? Może w tej ciąży nie będzie żadnych przeciwwskazań.

Tak :) uwielbiam ćwiczyć i ogólnie mam bzika na tym punkcie i na punkcie cellulitu który nie chce mnie opuścić (żeby nie było u innych nie przeszkadza mi cellulit czy kilka kilo na +, nie zwracam na to uwagi :)), nawet kiedyś chciałam zostać instruktorką fitness ale to było jeszcze przed Maksiem, później piorytety się zmieniły.
Liczę na to że tym razem będzie wszystko ok i będę mogła poświęcić trochę czasu na ćwiczenia.

Hejo. Ale fajnie znów być na forum ciazowy to taki niezapomniany czas. Moja beta dziś 30 dc wyszła 49 w środę idę powtorzyc mam nadzieję że wzrośnie.

reklama
Kciuki Cherry90.
Mi urosła ale ciagle szok mam.. ;) czekaz az gin mi cos powie -ide w czwartek.

Do góry