reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Neilaaa super pomysl

Maszka ja jeszcze.nie. bo wszystko mam po synku ale jam sie okaze ze dziewczynka to ze sklepu z ubrankami nie wyjde :-)

Maly grzecznie sie bawi w lozeczku a ja jeszcze leżę. :-)

Nie było mnie przez niedziele a tu tyle nowego !

Witam wszystkie nowe mamy fajnie, że jest nas coraz więcej ;)

Ruda ciesze się że z Tobą i dzidzią wszystko ok oby tak dalej ;)

U mnie podobnie mdli mnie na samą myśl o jedzeniu, ale ciągle jestem głodna ;p

Neilaa fajny wątek mam nadzieję że będziemy się dzielić na bieżąco naszymi badaniami ;) Ciekawe która pierwsza z nas usłyszy serduszko swojego maluszka ;)

Hmm.. u nas płeć nie ważna, choć mąż ostatnio mnie zadziwił, bo zawsze chciał syna, a ostatnio mi powiedział że fajnie by było jak by to była córka ;p Noo i moja mamuśka z teściową też o wnuczce marzą bo obie mają po wnuku ;p

U nas dzidzia planowana, jak tylko zobaczyłam, że wyniki mam prawidłowe to postanowiliśmy się zacząć starać- zaskoczyło za pierwszym razem, ale i tak jak zobaczyłam 2 kreski to nie mogłam uwieżyć i chodzilam za mężem i pytałam się czy widzi też 2 kreseczki (chyba miał mnie już dość ;))

Cheery90 wiem co czujesz ja też modlę się żeby wszystko było dobrze też miałam dwie puste ciążę, więc jedziemy na podobnym wózku, choć Ty masz już swój skarb ;)

Neila fajnie ze zalozylas temat.

Maszka ja nie szaleje jeszcze za ciuchami i akcesoriami. Raz że wiele rzeczy mam po synku, a dwa to trochę za wcześnie TK myślę ;-)

Neila ale ciwiczylas przed ciąża? Może w tej ciąży nie będzie żadnych przeciwwskazań.

Cherry podwyższona temp w ciąży to chyba normalne.

Mom to be współczuję mdłości :-*

Ruda haha u mnie to samo jak się okaże dziewczynka :-D

Bbubbka prawda taka ze moze marzy się o jakiejś płci, ale pokocha się całym sercem każde maleństwo prawa :-)

Mój mały już po śniadaniu i bryka, ja wypilam cappuccino. I zaraz myślę o jajecznicy dla siebie ;-)
Udanego dnia brzuchatki :-)

A ja głodna w pracy ale na myśl o jedzeniu to mi się nie chce.
Wiadomo na zakupy jeszcze jakieś 7 miesiecy ale mi się podświadomie juz myśli co bym chciała kupić, a mam trochę rzeczy po córci

Witam dziewczyny! W szoku jestem ile juz napisałyście... Ja ciagle w wiadomosci o 2 krechach uwierzyc nie moge... Testy zrobiłam 3 i bete tez (przyrost ok 150% przez 48h). Przejrzę sobie zaraz wątek jak to u was. Pozdrawiam inkciuki trzymam.

Neila ale ciwiczylas przed ciąża? Może w tej ciąży nie będzie żadnych przeciwwskazań.

Tak :) uwielbiam ćwiczyć i ogólnie mam bzika na tym punkcie i na punkcie cellulitu który nie chce mnie opuścić (żeby nie było u innych nie przeszkadza mi cellulit czy kilka kilo na +, nie zwracam na to uwagi :)), nawet kiedyś chciałam zostać instruktorką fitness ale to było jeszcze przed Maksiem, później piorytety się zmieniły.
Liczę na to że tym razem będzie wszystko ok i będę mogła poświęcić trochę czasu na ćwiczenia.

Hejo. Ale fajnie znów być na forum ciazowy to taki niezapomniany czas. Moja beta dziś 30 dc wyszła 49 w środę idę powtorzyc mam nadzieję że wzrośnie.

reklama
Kciuki Cherry90.
Mi urosła ale ciagle szok mam.. ;) czekaz az gin mi cos powie -ide w czwartek.

Do góry