U nas dla odmiany M to papla i juz praktycznie wszyscy wiedza. Zabraniałem mu ale na nic sie to zdało.
Dzieciom nie mówiliśmy tylko, tak na zaś ale Gabi dzis do mnie- Mamo masz duży brzuszek. Stałam wypięta a ze bolał mnie woreczek to spuchlam. -Teraz musi byc chłopczyk bo ciagle dziewczynki i dziewczynki. Tylko tata jest chłopcem. Niby mogła gdzieś usłyszeć ale poprzednim razem było to samo. Tata koleżanki z klasy Gabi do nas - Gratulacje, który miesiąc?
Byliśmy w szoku Hahaha.
Agnieszka książkowo mdlosci zaczynaja sie po 6 tc wiec wszystko przed Tobą
Gdyby ktoś u mnie sie tak pomylił tez bym to strasznie przeżyła.
Co do wagi to sie nie przyznam bo po ostatniej ciazy stoję z waga.
Moge Was pocieszyć ze to ze w pierwszej utylyscie 30kg nie znaczy ze zawsze tak jest. W 1 ciazy przytyłam 30 kg, w 2 tylko 5 kg, z blizniakami schudłam 12kg, w 4 ciazy 5kg, w 5 juz 10kg ktore zostały. Nigdy sie nie ograniczałam specjalnie ale nie miałam chęci na słodycze, moze dlatego waga tak nie skakała.
Paulina wszystkie teorie miedzy innymi tu na forum były przetestowane i niestety wiecej w tym szczęścia niz planu.
My próbowaliśmy i tak i tak
Płeć zależy od plemnika bo jajeczko jest zawsze takie samo to plemniki sa x lub y
Cherry witaj i najlepsze zyczenia
Juta powinno byc lżej, trzymam kciuki
U nas niespodzianka
Cherry bb ciotki trzymają kciuki, bedzie dobrze
Justyna zdrowia
U nas choroba juz odpuszcza na szczęście.
Objawy jakie mam to lekkie mdlosci ale w ciagu dnia, zawroty głowy, apetyt i niechęć do słodkiego