reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mnie bola piersi , delikatnie boli w dole brzucha.Mam wilczy apetyt.Jak nigdy wczoraj w nocy wstalam i musialam zjesc kanapke bo nie dalam rady zasnac. Mdlosci jeszcze nie mialam.

reklama
U nas dla odmiany M to papla i juz praktycznie wszyscy wiedza. Zabraniałem mu ale na nic sie to zdało.

Dzieciom nie mówiliśmy tylko, tak na zaś ale Gabi dzis do mnie- Mamo masz duży brzuszek. Stałam wypięta a ze bolał mnie woreczek to spuchlam. -Teraz musi byc chłopczyk bo ciagle dziewczynki i dziewczynki. Tylko tata jest chłopcem. Niby mogła gdzieś usłyszeć ale poprzednim razem było to samo. Tata koleżanki z klasy Gabi do nas - Gratulacje, który miesiąc?
Byliśmy w szoku Hahaha.

Agnieszka książkowo mdlosci zaczynaja sie po 6 tc wiec wszystko przed Tobą;)
Gdyby ktoś u mnie sie tak pomylił tez bym to strasznie przeżyła.

Co do wagi to sie nie przyznam bo po ostatniej ciazy stoję z waga.
Moge Was pocieszyć ze to ze w pierwszej utylyscie 30kg nie znaczy ze zawsze tak jest. W 1 ciazy przytyłam 30 kg, w 2 tylko 5 kg, z blizniakami schudłam 12kg, w 4 ciazy 5kg, w 5 juz 10kg ktore zostały. Nigdy sie nie ograniczałam specjalnie ale nie miałam chęci na słodycze, moze dlatego waga tak nie skakała.

Paulina wszystkie teorie miedzy innymi tu na forum były przetestowane i niestety wiecej w tym szczęścia niz planu.
My próbowaliśmy i tak i tak ;)
Płeć zależy od plemnika bo jajeczko jest zawsze takie samo to plemniki sa x lub y

Cherry witaj i najlepsze zyczenia :)

Juta powinno byc lżej, trzymam kciuki

U nas niespodzianka :)

Cherry bb ciotki trzymają kciuki, bedzie dobrze

Justyna zdrowia:)

U nas choroba juz odpuszcza na szczęście.
Objawy jakie mam to lekkie mdlosci ale w ciagu dnia, zawroty głowy, apetyt i niechęć do słodkiego

A u mnie ciąża planowana, długo wyczekiwana, to miał być ostatni cykl z clo i pregnylem i miałam robić przerwe, już byłam pewna że nic nie wyjdzie znowu a tu jednak dwie kreski:-)

Witam się z rana a dokładniej już z pracy :) tym razem bez kawy bo ostatnio mam do niej wstręt, co mnie bardzo ale to bardzo dziwi bo normalnie za kawę dałabym się pociąć.

Ponieważ w tym tygodniu wiele z Was ma swoje pierwsze albo drugie wizyty założyłam nowy temat o naszych wizytach, badaniach i zamieszczajcie też tam pierwsze zdjęcia maluszków :)

U nas zaplanowana tak jak poprzednia :) ale juz zaczynam swirowac jak typowa ciezarowka, ogladam malr ciuszki, wozki... <wariatka> tez tak macie ? Zaraz lece zaprowadzic Lilke do przedszkola a potem siadam się troche pouczyc do egzaminu :) milego dnia Kochane !

Justyna.85 jaki piękny avatar !!!! Ja liczę że w tej ciąży będę mogła ćwiczyć bo to uwielbiam i nawet w tym roku miałam w planach wystartowanie w półmaratonie na wiosnę ale cóź plany muszę przełożyć :)

W poprzedniej ciąży z racji na przodujące łożysko miałam zabronione jakiekolwiek aktywności fizyczne :(

Dziendobry! U mnie z objawów to trochę pełniejsze piersi i może to śmieszne ale ciągle Chodzę do kibelka i na dłuższe posiedzenie masakra. Haha do tego czuje się troszkę jakbym miała delikatnie wyższa temp ciała i tyle. Zbieram się zaprowadzic prezesa do przedszkola a potem na betę jak wrócę dam znać buziaczki

Dzień dobry i ja juz w pracy, o dziwo głodna, nigdy nie jadam o tej porze. ;-)
Maszka ja wózki oglądam od czasu kiedy podjęliśmy decyzję o drugim. ;-)

reklama
Cześć dziewczyny :-) ja też już w pracy. Dzisiaj pierwszy dzień szóstego tygodnia i mdli mnie masakrycznie. Nie wiem jak długo będę mogła to ukryć :-)

Do góry