reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny jestem nowa na forum. Test zrobilam 1 lutego i wyszedl pozytywny. Wedlug kalkulatora termin na 8.10

Ostatnia edycja:
reklama
Madziorek83mw witaj, gratuluję ciąży :-)
Termin wypada nam taki sam :-) Więc na jednym wózku jedziemy :p

Witam. Jestem Justyna. To moja druga ciąża, planowana, ale za jakieś 3-4mies, no ale moje dzieciaczki będą rok po roku :) Moją największą miłością jest 5-miesięczny syn. Nie powiem ta ciąża bardzo mnie zaskoczyła, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw i na razie jestem przerażona jak to będzie z dwójką takich maluchów. Jutro będę dzwoniła do lekarza i sie dowiem kiedy wizyta.

Madziorek83mw, Juta witajcie:)
Juta dla mnie dwie kreski na teście to też ogromne zaskoczenie i również mam obawy jak sobie poradzę z dwójką, tylko że u mnie różnica będzie 5 lat. Mój Maksiu jest już bardzo samodzielny i przeraża mnie powrót do pieluszek i nieprzespanych nocy, ale bardzo się cieszę że tak wyszło i wierzę że mimo ciężkich początków dam radę :)

Cześć dziewczyny, na pewno dacie rade, przynajmniej macie juz doświadczenie ;-) We wtorem ide na pierwsza wizyte mam nadzieje ze juz bedzie widac serduszko.

Witajcie
Mam na imię Agnieszka i mam 30 lat..
Mamy już 6 letniego synka a w tym tygodniu dowiedzieliśmy się że jestem w 6 tyg ciąży :)
Byłam już u lekarza i wychodzi ze mamy poród na 03.10.2016
Pozdrawiam przyszłe mamusie

Ann w czwartek zrobiłam test to 26 dzień cyklu i juz się pojawiła druga kreska, czułam od tygodnia ze coś się zmienia, ból podbrzusza od wtorku piersi inne. Jakoś czułam ze nam się udało, mimo że dopiero zaczęliśmy się starać.
Mangowawa ja nie jestem z warszawy ale niedaleko od Warszawy mieszkamy :)

Juta witaj

Paulina ja tez z Warszawy tyle ze obecnie mieszkam gdzie indziej

JA tez używam apki, pasek odp jest na dole

Madziorek witaj :)

Juta witaj :) dzidziusie wiedza kiedy przyjść

Agnieszka witaj:) nareszcie ktoś z moim terminem :D

Tez tak macie ze jesteście głodne ale każde jedzenie jest blee??
Masakra nic mi nie smakuje :/

reklama
Dokładnie tak mam... Jak nigdy głodu nie czuje tak teraz cały czas..
:/
Ale jak pomyślę o jedzeniu to na nic ochoty nie mam... Na szczęście nie wymiotuje :)
Przytylyscie już coś? Z jaką wagą startujecie? Ja 63 (172cm) przytyłam już 2 kg :o

Do góry