reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

ja tu juz najchetniej zaraz bym poszla :p ale jeszcze czekam bo dzis zaczynam 5 tydzien (liczac od ostatniej @)...podobno serduszko juz w 6 tyg. mozna zobaczyc..prawda to?..bo jakos nie pamietam z pierwszej ciazy... ;)
magda- zostaw pare testow..moze w przyszlosci sie jeszcze przydadza i termin waznosci bedzie jeszcze dobry ;-) ;)
Ja w pierwszej ciazy widzialam w polowie 6 tyg

reklama
Heh tez robilam :p
A do lekarza kiedy planujesz isc?[/QUOTE

Wizyte mam 3 .02 - moja beta niska - beta z pon 21 miu ale ja miałam owu 16.01- wiec to dopiero 2(?) tydzień, no i dopiero dzis mialam miec okres ;-) wiec jutro jade na druga bete i sie okaze. dzis test z rana juz bardzo wyrazny wiec chyba rosnie;-)
sprawdziłam jak miałam z synkiem i wtedy tez ok. 2 dni przed miesiaczka miałam 17 miu- wiec chyba taki mój urok ze te hormony powoli rosna- albo sobie wciskam;-)

reklama
dzieen dobrrryy :)
Ruda,ale oprocz pobolewania brzucha nic sie nie dzieje?
Bo delikatne pobolewanie jak na @ jest normalne (od czasu do czasu)...macica przygotowuje sie do zmian..i robi dzidziusiowi miejsce, nie martw sie, na pewno wszystko jest w porzadku.

Do góry