reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Witaj Poziomki :)

to zycze powodzenia przy depilacji :D jakiedys dalam sie namowic na bikini i nigdy wiecej :D :D
a ktos tu cos wspominal o pascie cukrowej? dziala to?

Ja na obiad dla Lubego dzisiaj żeberka :/ dla siebie jeszcze nic nie wymyslilam ale chodzi za mna jakas dobra salatka grecka i mielone :D

reklama
hej kobietki:)
Rano wstałam szybkie zakupy i wybrałam się na plotki i kawę do kuzynki ( ma 1,5 rocznego synka) napatrzeć się nie mogłam pobawiłam się trochę wróciłam i szok!!! obiad gotowy mąż zrobił :) ale chińskie także dużo roboty nie miał hehe a teraz mam czas dla siebie sama w domu bo pojechał na trening...
dziś mój dzień matki boskiej pieniężnej i wiecie co opłaca mi się to siedzenie w domu hahaha;d
i od razu moja pierwsza myśl, nie idę coś sobie kupić - tylko na zakupy dla małego!!!:) albo dziś albo jutro się wybiorę:):) już mam kartonik gdzie to co sama kupię albo dostanę kompletuję:)

hej kobietki:)
Rano wstałam szybkie zakupy i wybrałam się na plotki i kawę do kuzynki ( ma 1,5 rocznego synka) napatrzeć się nie mogłam pobawiłam się trochę wróciłam i szok!!! obiad gotowy mąż zrobił :) ale chińskie także dużo roboty nie miał hehe a teraz mam czas dla siebie sama w domu bo pojechał na trening...
dziś mój dzień matki boskiej pieniężnej i wiecie co opłaca mi się to siedzenie w domu hahaha;d
i od razu moja pierwsza myśl, nie idę coś sobie kupić - tylko na zakupy dla małego!!!:) albo dziś albo jutro się wybiorę:):) już mam kartonik gdzie to co sama kupię albo dostanę kompletuję:)

ja mam jutro, ale jeszcze nie z chorobowego :D i czeka mnie jutro rozmowa zszefowa bo babsko mi tak dziala na nerwy odkad poszlam na L4. wszystko robi mi po zlosci, obgaduje mnie do swoich pracownic a moich kolezanek i to tak ze glowa mała :/

Betka mam nadzieje zesie pochwalisz zakupami :D

reklama
ja właśnie dziś dostałam z chorobowego pierwszy raz wypłatę..
jak znajdę coś fajnego to się pochwalę ale jutro bo dziś chyba nie chce mi się nigdzie ruszać, zimno tak!!

no bo my jesteśmy najgorsze, że w ciąży i że na chorobowym nie wiedziałaś:)

Do góry