reklama
paulina.zendran28
Fanka BB :)
Betka 5 lat i juz 3 lata po rozwodzie cywilnym
Agica:)
Czesc dziewczyny ja znowu nadrabiam po prcy Poszłam krem sobie kupić bo cały tydzien zapominałam i tak sie rozpędziłem ze przy wyjściu sie zorientowałam ze 3 siaty zakupów mam, jakoś sie dowlokłam do domu, zrobiłam sobie kawkę, obżeram sie i tak mysle ze ja to głupia jestem trzeba było w sklepie zacząć jeść- mniej bym do noszenia miała
Ja to mięcho mężowi na obiad robię ze szpinakiem bo dzisiaj po pracy krew oddaje a ostatnim razem zemdlał biedak
Paulina wiem ze to łatwo sie mówi ale spróbuj sie za bardzo nie stresować tymi przsluchaniami, szkoda nerwów na ciula!
Poziomki powodzenia z tym woskiem jak obrobisz siebie to zapraszam do mnie
Ja to mięcho mężowi na obiad robię ze szpinakiem bo dzisiaj po pracy krew oddaje a ostatnim razem zemdlał biedak
Paulina wiem ze to łatwo sie mówi ale spróbuj sie za bardzo nie stresować tymi przsluchaniami, szkoda nerwów na ciula!
Poziomki powodzenia z tym woskiem jak obrobisz siebie to zapraszam do mnie
paulina.zendran28
Agica i jaki krem kupilas??
Ja to mdleje przy kazdym pobieraniu krwi ;/
staram sie wlasnie i jak na razie dobrze mi to wychodzi bedzie dobrze nie ma co sie martwic na zapas
Ja to mdleje przy kazdym pobieraniu krwi ;/
staram sie wlasnie i jak na razie dobrze mi to wychodzi bedzie dobrze nie ma co sie martwic na zapas
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Betkaa LOVE Se napisałam [emoji4]
Paulina zamów bo warto
Byle chłopy to masaka, wiem coś o tym[emoji35]
Teraz kpscielny załatwiasz?
Agica (mój tel nie ogarnia twojego nicka) dawaj do mnie
Tez nie pomyslałam żeby zacząć jeść w sklepie! A ja takie ilości jedzenia do domu targam [emoji23]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Paulina zamów bo warto
Byle chłopy to masaka, wiem coś o tym[emoji35]
Teraz kpscielny załatwiasz?
Agica (mój tel nie ogarnia twojego nicka) dawaj do mnie
Tez nie pomyslałam żeby zacząć jeść w sklepie! A ja takie ilości jedzenia do domu targam [emoji23]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
paulina.zendran28
Poziomki moj to wyjatkowo wredne chłopisko jest
on ze swoja piekna Pania złozyl pozew ja na przesluchanie tylko jade ciekawa jestemjak to wszsytko wyglada i mam nadzieje ze uda sie to wszystko szybko zalatwic
on ze swoja piekna Pania złozyl pozew ja na przesluchanie tylko jade ciekawa jestemjak to wszsytko wyglada i mam nadzieje ze uda sie to wszystko szybko zalatwic
Wiktorka88 O
Paulina bedzie dobrze, choc pewnie bedzie sie ciągnąć. Te rozwody koscielne podobno dlugo trwaja. Ja mam ochoty na lody sorbet, ale w nosie do sklepu nie ide !
poziomki
mama 00 08 11 13 15
reklama