reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

paula no to napewno nie należy do przyjemnych spraw jeśli chodzi o rozwodowe...:/ nie wiem nawet jak to się odbywa ale trzymam kciuki, że się uda:) długo byliście małżeństwem?

reklama
Czesc dziewczyny ja znowu nadrabiam po prcy:) Poszłam krem sobie kupić bo cały tydzien zapominałam i tak sie rozpędziłem ze przy wyjściu sie zorientowałam ze 3 siaty zakupów mam, jakoś sie dowlokłam do domu, zrobiłam sobie kawkę, obżeram sie i tak mysle ze ja to głupia jestem trzeba było w sklepie zacząć jeść- mniej bym do noszenia miała:)
Ja to mięcho mężowi na obiad robię ze szpinakiem bo dzisiaj po pracy krew oddaje a ostatnim razem zemdlał biedak:(
Paulina wiem ze to łatwo sie mówi ale spróbuj sie za bardzo nie stresować tymi przsluchaniami, szkoda nerwów na ciula!
Poziomki powodzenia z tym woskiem jak obrobisz siebie to zapraszam do mnie:)

Agica i jaki krem kupilas??
Ja to mdleje przy kazdym pobieraniu krwi ;/

staram sie wlasnie i jak na razie dobrze mi to wychodzi :) bedzie dobrze nie ma co sie martwic na zapas :D

Poziomki moj to wyjatkowo wredne chłopisko jest ;)
on ze swoja piekna Pania złozyl pozew ja na przesluchanie tylko jade :D ciekawa jestemjak to wszsytko wyglada i mam nadzieje ze uda sie to wszystko szybko zalatwic

Paulina bedzie dobrze, choc pewnie bedzie sie ciągnąć. Te rozwody koscielne podobno dlugo trwaja. Ja mam ochoty na lody sorbet, ale w nosie do sklepu nie ide !

reklama
Do góry