reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tola no jestem taka zadymiara i mowie co.mysle :) fajnie by bylo razem rodzic ! Zawsze razniej. A masz tutaj swojego lekarza? Mialam termin na 13, ale na ostatnim usg jest na 8.
Trafiłam do Pani Banczer. (nie chce rzucać nazwiskami) i podobno taki porządek mają i następna wizytę już z góry planują oni i wpisują ponownie do tego samego lekarza, na razie pozostaje bez zmian, jednak nie wiem czy nie zmienię tego, bo po pierwszej i na razie ostatniej wizycie średnie mam wrażenie. Ja mam na 23 termin. Jadę jutro na krew a 9 mam wizytę.
A ty u kogo jesteś?

Witajcie Cioteczki:)
Na obiad robię barszcz czerwony zabielany [emoji4]
Potem zaczynam piec:)

Właśnie przyszedł mój zestaw do woskowania, dziec śpi- bedzie sie działo[emoji23]

My mamy białe mebelki dla dzieciaczków i teraz tez dokupie białe:)

Agnieszka daj link:)

Wiktorka razem z rośnięciem dziecka rzeczy drastycznie przybywa [emoji23]

Just uwielbiam to połączenie:)

Wiktorka ja mam takie łóżeczko z mothercare i jest mega. Bedzie spała w nim teraz 3 dzidzia i jest nie do zdarcia.

Milka mój tez niemiedozerny[emoji3]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki super dzieki ! Chyba zostanę przy tym loczeczku. Tola nie znam babeczki a to panstwowo chodzisz? Ja do jastrzebskiego ale prywatnie

Wiktorka - dzięki :-p

poziomki - będziemy się wymieniać przepisami jak nam weny braknie na obiady :-p

Tola - ja z powodu pustego brzucha miałam mega odruch wymiotny i musiałam coz zeżreć ;-) ;)

Poziomki super dzieki ! Chyba zostanę przy tym loczeczku. Tola nie znam babeczki a to panstwowo chodzisz? Ja do jastrzebskiego ale prywatnie
Tak na fundusz. Jastrzęb teraz tylko (chyba) usg robi w szpitalu, ale pierwsza ciąża do niego chodziłam, był też przy porodzie jako jeden z 5 muszkieterow. Pamiętam jak weszłam na usg i mowie na dzień dobry "Panie doktorze jakby było widać co..." nie zdążyłam dokączyć a on mówi "dobrze to powiem" a ja mu mówię ; to proszę nie mówić! I komentował to z uśmiechem jeszcze z dwie minuty. :laugh2:

reklama
Do góry