reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja jestem na etapie wyprawki na zieloną szkołę mojej najstarszej, wyprawkę zrobię z końcem wakacji.

Zresztą im więcej ma się dzieci tym mniej rzeczy potrzeba
;-) ;)

Tola sorry nie doczytalam. Tak tutaj rodze.
spokojnie. Masz prawo do nie udzielania Odpowiedzi na ogólnym czy w ogóle, ale ciekawi mnie termin i gdzie rodzisz w związku z tym że pisałaś że zadymiara jesteś :evil: ja rodze po Tobie dwa tygodnie też u Biernackiego, ale jak się doturlam na 8 to Ci uszy natrę.
A tak na serio to mogę Ci coś słodkiego przynieść, jak zostawisz dobre fluidy.
Wiecie jak mi po porodzie chciało się słodkiego? W torebce miałam pincepolo ale te dziady nie pozwolili mi nic jeść. :frown:

Milka podobno tak jest ;) ja nawet nie wiem co potrzeba oprócz pieluch hehe. Jaki rozmiar kupic i ile sztuk. Smiac mi sie troche z tego chce bo na prawde na luzie do tego podchodzimy. Ostatnio zarzucono nam, ze nie będziemy dobrymi rodzicami bo mowimy o dziecku dzieciak lub bekarcik. My po prostu nie należymy do ludzi slodko pierdzacych którzy zachwycaja sie widokoem dzieci. Mimo to bardzo sie cieszymy i kochamy tego czlowieka co we mnie siedzi u wyjada co najlepsze witaminki !

Tola no jestem taka zadymiara i mowie co.mysle :) fajnie by bylo razem rodzic ! Zawsze razniej. A masz tutaj swojego lekarza? Mialam termin na 13, ale na ostatnim usg jest na 8.

reklama
Tola - ja po pierwszej CC nic grzecznie nie jadłam, po drugiej już miałam schowane herbatniki w kosmetyczce :-p

Wiktorka - jestem wiekowa mam 36 lat :ninja2:

Do góry