reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja w sumie poszłam na l4 z uwagi na ciągle mdłości no nie byłabym wstanie pracować normalnie...aczkolwiek z uwagi na to uwiązanie w domu to hm...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tekila wiesz co ja w tych pierwszych tygodniach w lutym i na początku jak byłam na zwolnieniu czułam się najgorzej mdłości codziennie wymiotowałam ale tylko kilka razy śpiąca byłam ciągle a teraz już nie mogę narzekać jedynie na plecy jak sobie pozwolę bo ja ciągle w ruchu jakoś jestem...

Betka Polkowice a Ty?
No moja szefowa młoda babka bo 34 lata, mama dwojki dzieci, ale jednak jakby troche nierozumna :) ja pracowalam do 10 tyg z ledwościa. Dobrze, że dziewczyny mam super to je wtajemniczylam dawały mi fory ;)

ja terazjedynie mogeponarzekac na brak apetytu i mdłosci, ale zastanawiam sie nad jakimis cwiczeniami dla mam w ciazy

ja z Grudziądza jestem...
ja byłam na takich zajęciach dla ciężarnych ale poszłam jak nie miałam brzucha i się z tym źle czułam haha teraz już mogę wyruszyć na nowo, a dziś na siłkę się zmusiłam jakaś chociaż bieżnia orbitrek

Witajcie Dziewczyny :) Śledzę forum od ok. dwóch tygodni, i jest tutaj u Was tak miło i zachęcająco, że odważyłam się dołączyć ;) Wiele razy mnie rozśmieszyłyście i przeczytałam wiele cennych rad ;) Nawet opowiadając co nieco mojemu TŻ zaczęłam Was określać jako "moje Wariatki", mam nadzieję , że żadnej tym nie urażę :) Jestem w 16 tc, i tak jak kilka z Was miałam dzisiaj wizytę ( za wszystkie trzymałam kciuki), Na badaniach prenatalnych 3 tyg. temu, lekarka zasugerowała, że będzie dziewczynka i dzisiaj to potwierdziliśmy:)

reklama
Do góry