reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja w sumie poszłam na l4 z uwagi na ciągle mdłości no nie byłabym wstanie pracować normalnie...aczkolwiek z uwagi na to uwiązanie w domu to hm...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tekila wiesz co ja w tych pierwszych tygodniach w lutym i na początku jak byłam na zwolnieniu czułam się najgorzej mdłości codziennie wymiotowałam ale tylko kilka razy śpiąca byłam ciągle a teraz już nie mogę narzekać jedynie na plecy jak sobie pozwolę bo ja ciągle w ruchu jakoś jestem...

Betka Polkowice a Ty?
No moja szefowa młoda babka bo 34 lata, mama dwojki dzieci, ale jednak jakby troche nierozumna :) ja pracowalam do 10 tyg z ledwościa. Dobrze, że dziewczyny mam super to je wtajemniczylam dawały mi fory ;)

ja terazjedynie mogeponarzekac na brak apetytu i mdłosci, ale zastanawiam sie nad jakimis cwiczeniami dla mam w ciazy

ja z Grudziądza jestem...
ja byłam na takich zajęciach dla ciężarnych ale poszłam jak nie miałam brzucha i się z tym źle czułam haha teraz już mogę wyruszyć na nowo, a dziś na siłkę się zmusiłam jakaś chociaż bieżnia orbitrek

Witajcie Dziewczyny :) Śledzę forum od ok. dwóch tygodni, i jest tutaj u Was tak miło i zachęcająco, że odważyłam się dołączyć ;) Wiele razy mnie rozśmieszyłyście i przeczytałam wiele cennych rad ;) Nawet opowiadając co nieco mojemu TŻ zaczęłam Was określać jako "moje Wariatki", mam nadzieję , że żadnej tym nie urażę :) Jestem w 16 tc, i tak jak kilka z Was miałam dzisiaj wizytę ( za wszystkie trzymałam kciuki), Na badaniach prenatalnych 3 tyg. temu, lekarka zasugerowała, że będzie dziewczynka i dzisiaj to potwierdziliśmy:)

reklama
Do góry