reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć Mamuski :)

Przywitam sie pięknie i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie :)
Jestem mama 9 letniej Julki. Obecnie wchodzimy sobie spokojnie w 12 tydzień :)
Nasza druga ciąża a stres wiekszy niz przy pierwszej :D
Termin mamy na 31 pazdziernika

Pozdrawiam gorąco

Witaj Paulina :-)

Ala tak leżące ale w sumie leżeć nie muszę i to jest w tym irytujące. Pytałam ostatnio czy da mi chodząc, ale twierdzi, że do niej zus się też muzę przyczepić..Bzura..tyle z Was na chodząc i jest ok..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Paulina :-)

Ala tak leżące ale w sumie leżeć nie muszę i to jest w tym irytujące. Pytałam ostatnio czy da mi chodząc, ale twierdzi, że do niej zus się też muzę przyczepić..Bzura..tyle z Was na chodząc i jest ok..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mialam wlasnie maly problem z tym chorobowym i w sumie dopiero tydzien temu poszlam.
Bałam sie troche ze wzgledu na szefowa. Teraz w piatek ide po kolejne.

a umowe jaka masz?

reklama
Dokładnie 1 to leżące 2 to chodzace ja od początku mam leżące ale już jest ok i nie muszę leżeć a i tak takie dostałam. Będę teraz w piątek na wizycie to zapytam czemu takie dostaje

Do góry