reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka oni tez musza miec coś z uroków ciąży a nie tylko większe bimbałki do zabawy i bobasa;)
Współczuje

Betka o sprzątanie to ja sie drę regularnie w ciąży dwa razy więcej bo na mniej sama mam sile:/

Ruda No widzisz[emoji23] ze my sie wcześniej nie spotkałyśmy [emoji23][emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ale tak szczerze bez powodu się nie wściekamy, zawsze jakiś się znajdzie żeby trochę emocje rozladowac :D
Choć powiem szczerze, że od kąd jestem w ciązy jestem oazą spokoju w porównaniu jak było przed ciążą :D
Papciorkowa, super ! Chyba też muszę sobie sprawić ten detektor :)

Pat współczuję tej 8 niestety w ciąży dziąsła rozpulchnione, także gorzej dokuczają takie rzeczy. Wiem bo w pierwsze ciąży średnio raz w miesiącu mi dokuczala 8 wiec zaraz po ciąży usunęłam i problem z głowy.

Paulina mnie dokładnie miesiąc temu rwało , mam nadzieje że co miesiąc sie nie będzie odzywać bo zwariuje :p
wódka na waciku i do dziąsła troche pomaga :)

reklama
Kurczę a masz wyświetlacz? W sensie, żeby sprawdzić szybkość tego co słyszysz? No ja już nie wiem sama... też słyszę to na linii majtek z lewej a z prawej mniej..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry