reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka oni tez musza miec coś z uroków ciąży a nie tylko większe bimbałki do zabawy i bobasa;)
Współczuje

Betka o sprzątanie to ja sie drę regularnie w ciąży dwa razy więcej bo na mniej sama mam sile:/

Ruda No widzisz[emoji23] ze my sie wcześniej nie spotkałyśmy [emoji23][emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ale tak szczerze bez powodu się nie wściekamy, zawsze jakiś się znajdzie żeby trochę emocje rozladowac :D
Choć powiem szczerze, że od kąd jestem w ciązy jestem oazą spokoju w porównaniu jak było przed ciążą :D
Papciorkowa, super ! Chyba też muszę sobie sprawić ten detektor :)

Pat współczuję tej 8 niestety w ciąży dziąsła rozpulchnione, także gorzej dokuczają takie rzeczy. Wiem bo w pierwsze ciąży średnio raz w miesiącu mi dokuczala 8 wiec zaraz po ciąży usunęłam i problem z głowy.

Paulina mnie dokładnie miesiąc temu rwało , mam nadzieje że co miesiąc sie nie będzie odzywać bo zwariuje :p
wódka na waciku i do dziąsła troche pomaga :)

reklama
Kurczę a masz wyświetlacz? W sensie, żeby sprawdzić szybkość tego co słyszysz? No ja już nie wiem sama... też słyszę to na linii majtek z lewej a z prawej mniej..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry