reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
O tabsach nie mam pojecia nigdy nie bralam zobaczymy po ciazy, ale nam stosunek przerywany wystarczył i nie zaszłam w ciążę, al we to moje pierwsze dziecko wiec jak bedzie drugie to sie nie obrazę :p
A ja właśnie drugie baby będę miała dzięki stosunkowi przerywanemu i oczywiście mężowi :)))

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

betka ja Ci powiem że przy moich humorach ciążowych to współczuje mojemu mężowi. Wczoraj go pakowałam w złości , ale sie nie dał haha

ło jezu, ja to miałam humory zawsze. Ale teraz przechodze samą siebie . Aż mi żal tego mojego czasami :( on taki biedny na wszystko tak kochanie a ja drze tą jape :p

hehe to nieźle a o sprzątanie też się wydzierasz?bo ja mam fioła dziś sprzątałam i jak widzę bałagan to wychodzę z siebie....widzisz są kochani:)

reklama
Do góry