reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ło jezu wczoraj tak się darłam że masakra. :D Poszłam do kuchni zblendować zupe, a P powiedział że on to zrobi, ja se myśle no spoko i poszłam się kompać. Jak wróciłam to myślałam że wyjde z siebie ! wszystko opyrskane syf kiła i mogiła a on przed tv i pstryk piwko :D dzisiaj się z tego smieje ale wczoraj miała nerwice hehe

sama myśle o jakimś kremie na brzuch tylko nie moge sie zdecydować :( znowu m nie zaczyna męczyć wychodząca ósemka, ta sama co miesiąc temu :( :( :(

wiesz co patka ja kupiłam tołpa taki krem na rozstępy bo już od kiedyś jak schudłam trochę mi się pojawiły w okolicach piersi a teraz tylko się powiększyły nigdzie indziej nie mam ale smaruję uda brzuch też, ale za krótko żeby coś powiedzieć opinie podzielone w necie:/

reklama
Nie. Na rozstepy w ciazy. Bylam w pharm apteka i w dziale aptecznym babka opowiedziala mi o chemi w roznych specyfikach a ten niby na roslinach :-) eko i tralalala tak mnie nakrecilaa ze go juz mam i pieknie pachnie ladnie wchlania i faktycznie malo trzeba na caly brzuch

Do góry