reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tekila od drugiego trymestru
Gratulacje
Ruda oj coś czuje ze sie doczekasz
Ja tez nie oglądam programów z dziećmi, właściwie żadnych nie oglądam
Ania-lon u mnie na ogół wskazywał poprawnie, teraz pokazuje chłopca. Tego kalendarza jest kilka wersji i powinno do swojego wieku doliczać sie 9 miesięcy bo Chińczycy liczą wiek od poczęcia a nie narodzin.
Bellina ja używam oliwki, szkoda kasy na tez żel , poza tym oliwka tak szybko nie wysycha
Anuszka w ciąży nie można tylko akrylu ze względu na płyn którego opary sa szkodliwe ale można go zastąpić płynem SPA z firmy NSI
Tez mam dziś pizzę
Cherry super, słodziaka masz
Paulina ka mam na śledzie
Cały dzien boli mnie głowa
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Gratulacje
Ruda oj coś czuje ze sie doczekasz
Ja tez nie oglądam programów z dziećmi, właściwie żadnych nie oglądam
Ania-lon u mnie na ogół wskazywał poprawnie, teraz pokazuje chłopca. Tego kalendarza jest kilka wersji i powinno do swojego wieku doliczać sie 9 miesięcy bo Chińczycy liczą wiek od poczęcia a nie narodzin.
Bellina ja używam oliwki, szkoda kasy na tez żel , poza tym oliwka tak szybko nie wysycha
Anuszka w ciąży nie można tylko akrylu ze względu na płyn którego opary sa szkodliwe ale można go zastąpić płynem SPA z firmy NSI
Tez mam dziś pizzę
Cherry super, słodziaka masz
Paulina ka mam na śledzie
Cały dzien boli mnie głowa
luckychoice
Fanka BB :)
Tu nie pisałam jeszcze, dziewczyny dziś święto czekolady Co bardziej może rozgrzeszyć z jakiegoś małego czekoladowego kąska? Mnie odrzucało od dobrych paru tygodni od słodkiego i wielu, wielu innych rzeczy, a dziś zjadłam garść M&Msów i potem ogórka kiszonego. I bez wymiotów, haha
tekila85
Fanka BB :)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Betkaa No właśnie ja tez zapomniałam
Ruda to moja ostatnia ciąża wiec i ostatnia szansa, pózniej już czekam na wnuka
U mnie soda 2x chłopak, kalendarz chlopak tetno dziewczynka ale moje miały niskie tetno wiec to na przekór bedzie chlopak
Ruda to moja ostatnia ciąża wiec i ostatnia szansa, pózniej już czekam na wnuka
U mnie soda 2x chłopak, kalendarz chlopak tetno dziewczynka ale moje miały niskie tetno wiec to na przekór bedzie chlopak
reklama