reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila od drugiego trymestru
Gratulacje:)

Ruda oj coś czuje ze sie doczekasz:)

Ja tez nie oglądam programów z dziećmi, właściwie żadnych nie oglądam

Ania-lon u mnie na ogół wskazywał poprawnie, teraz pokazuje chłopca. Tego kalendarza jest kilka wersji i powinno do swojego wieku doliczać sie 9 miesięcy bo Chińczycy liczą wiek od poczęcia a nie narodzin.

Bellina ja używam oliwki, szkoda kasy na tez żel , poza tym oliwka tak szybko nie wysycha

Anuszka w ciąży nie można tylko akrylu ze względu na płyn którego opary sa szkodliwe ale można go zastąpić płynem SPA z firmy NSI

Tez mam dziś pizzę :)

Cherry super, słodziaka masz :)

Paulina ka mam na śledzie ;)

Cały dzien boli mnie głowa :(

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Tu nie pisałam jeszcze, dziewczyny dziś święto czekolady :) Co bardziej może rozgrzeszyć z jakiegoś małego czekoladowego kąska? :p Mnie odrzucało od dobrych paru tygodni od słodkiego i wielu, wielu innych rzeczy, a dziś zjadłam garść M&Msów i potem ogórka kiszonego. I bez wymiotów, haha :D

poziomkii mnie też dziś boli głowa cały dzień ale powstrzymuję się od tabletki:(
o nie dobrze, że nie wiedziałam od rana że dziś dzień czekolady bo byłoby źle;d

zrobiłam dziś test z sody wyszła dziewczynka, kalendarz chiński dziewczynka nastawienie głównie dziewczynka i będzie wielkie zdziwienie jak usg pokaże za jakiś czas siusiaka:)

dziewczyny też zastanawiam się nad kupnem tego detektora, czy on może w jakiś sposób zaszkodzić?bo oczywiście w internecie milion opinii a wolę Was zapytać
czaję się na taki firmy Angelsounds...poradźcie

reklama
Do góry