reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hehe chyba muszs porobic te testy :) ja jakos tak od poczatku mowiłam o moim maleństwie jak o chłopcu na usg ostatnim cos mrugło... Hehe ale to jeszcze nie pewne, bo jak to moj tato twierdzi "dziewczynka jak nic, bo zbrzydłaś" hehe..

A tak z innej beczki, czy wiecie cos na temat robienia paznokci hybrydowych w ciąży ? Wcześniej robiłam, jak zaszłam w ciąże to zdjęłam, ale za nic nie moge zapuścić swoich bo sie łamíą. Szczerze słyszałam podzielone opinie - jestem ciekawa waszych

@PerseaNigra z ciekawości, to znaczy, że kochaliście się tylko w dzień owulacji? Byłaś dokładnie w stanie określić kiedy jest?

Ja Wam się nieśmiało przyznam, że przed i po owulacji kochaliśmy się kilka dni z rzędu dla pewności, a udało się dopiero za 4 cyklem:p

@Anuszka_88 ja niestety nic nie wiem, zapytałabym swojej kosmetyczki:)

Hej!!!
Nadal ledwo żywa ale staram się doczutac wszystko

Niewiem.o.co.chodzi z tymi testamai ja jestem wniebowzieta moja dziewczynka! parka to chyba marzenie większości mamus!!

Mój syn pd kilku dni Chodzi i wszytskim mówi że jwst starszymbratem

W łóżku robi miejsce dla siostry nie barfO chxe przyjąć do wiadomoaci że dzidzius z nim.spać nie będzie! Wytłumaczenie że placze i sika w pieluchy go nie przekonują narazie jest to faza euforii ale u mokego dziecka chwilowa;)

reklama
Do góry