reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam z rańca,
słyszałam o tym dniu czekolady, ale niestety obeszłam się smakiem, trwam już jakiś drugi rok bez czekolady i da rady przeżyć :) Chociaż jakby mi ktoś dzisiaj powiedział, że na zdrowie źle mi nie wpłynie to bym zjadła tabliczkę naraz ;)

Rude włosy uwielbiam, ideał kobiecego piękna to dla mnie ruda i piegowata :) Ja nie jestem ani taka ani taka, za to moja córka ma chociaż piegi i z wielkim zachwytem wpatruję się w jej buzię jak jej od słońca kilka wyjdzie :D

Ja w przesądy w ogóle nie wierzę, także nawet szkoda mi czasu na jakieś kombinacje ;)

aria umówiłam się do fryzjera, na sombre :) to będzie moje pierwsze farbowanie w życiu!!! Nie wiem co z tego będzie, ale raz kozie śmierć.

tola trzymam kciuki za badania!!

Idę zaraz zrobić śniadanie, myślę co na obiad zrobić i pomysłów 0.

Poziomki trzymam kciuki za rodzynka ;-)
Aria Ty mieszkasz sama z synem? Ale mi narobilas ochoty na mielonego z buraczkami mmmm...
A my wczoraj mieliśmy wyniki z przedszkola i niestety Basiek się nie dostała. Dobrze ze mi się macierzyński szykuje bo byłby problem. Niech mi ktoś powie ze te reformy szkolnictwa są dobre...

Mieszkam u teściów ... w sumie z teściowa i szwagierka. Bo chłopy wszystkie za granicą. Tylko mój rodzyneczek jedyny mężczyzna w domu.
W tym roku kupujemy działkę i max za rok myślę że ruszy budowa domku. Trochę nam dzidzia pokrzyżowala plany bo trafiła się niespodzianka miesiąc po tym jak odeszłam z pracy ... no ale co zrobię nasze dzieci chyba już gdzieś dawno nam zaplanowane były. .. nawet antykoncepcja na kruszynke nie pomogła ... chce się pojawić na tym świecie :)

reklama
Do góry