reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam z rańca,
słyszałam o tym dniu czekolady, ale niestety obeszłam się smakiem, trwam już jakiś drugi rok bez czekolady i da rady przeżyć :) Chociaż jakby mi ktoś dzisiaj powiedział, że na zdrowie źle mi nie wpłynie to bym zjadła tabliczkę naraz ;)

Rude włosy uwielbiam, ideał kobiecego piękna to dla mnie ruda i piegowata :) Ja nie jestem ani taka ani taka, za to moja córka ma chociaż piegi i z wielkim zachwytem wpatruję się w jej buzię jak jej od słońca kilka wyjdzie :D

Ja w przesądy w ogóle nie wierzę, także nawet szkoda mi czasu na jakieś kombinacje ;)

aria umówiłam się do fryzjera, na sombre :) to będzie moje pierwsze farbowanie w życiu!!! Nie wiem co z tego będzie, ale raz kozie śmierć.

tola trzymam kciuki za badania!!

Idę zaraz zrobić śniadanie, myślę co na obiad zrobić i pomysłów 0.

Poziomki trzymam kciuki za rodzynka ;-)
Aria Ty mieszkasz sama z synem? Ale mi narobilas ochoty na mielonego z buraczkami mmmm...
A my wczoraj mieliśmy wyniki z przedszkola i niestety Basiek się nie dostała. Dobrze ze mi się macierzyński szykuje bo byłby problem. Niech mi ktoś powie ze te reformy szkolnictwa są dobre...

Mieszkam u teściów ... w sumie z teściowa i szwagierka. Bo chłopy wszystkie za granicą. Tylko mój rodzyneczek jedyny mężczyzna w domu.
W tym roku kupujemy działkę i max za rok myślę że ruszy budowa domku. Trochę nam dzidzia pokrzyżowala plany bo trafiła się niespodzianka miesiąc po tym jak odeszłam z pracy ... no ale co zrobię nasze dzieci chyba już gdzieś dawno nam zaplanowane były. .. nawet antykoncepcja na kruszynke nie pomogła ... chce się pojawić na tym świecie :)

reklama
Do góry