reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie ma byc dziewczynka a kazdy mowi ze chlopak bo ladnie wygladam haha jak milo słuchać komplementów:)
Hybrydy robie a ostatnio nawet żele zrobilam choc powiem szczerze ze w pierwszym trym zrobilam tylko raz a potem odpoczynek i dopiero teraz mam żele ale to 2 trym. Akryle sa nie wskazane ze wzgledu na ten płyn luquid bo on ma duzo chemi i nieprzyjemny zapach.

reklama
Dzięki wielkie, uspokoiłyście mnie :) w rakim razie na weekendzie bawie sie w pazurki ! A co do dnia czekolady... wstyd sie przyznać ale chyba z pół tabliczki dzisiaj zjadłam :)
Co do tycia razem... Jestem za !! Bedzie mi raźniej :)

@poziomki masz 5 córek? Wow:))) I jeszcze bliźniaczki, ale super!:) Czy u Ciebie w rodzinie bliźniaki się zdarząją?
Życzę chłopca w takim razie, niedługo będziesz wiedzieć:)

Betkaa detektory dziecku nie szkodzą o ile mama nie zacznie świrować... nigdzie żaden lekarz nie wypowiadał się o samym urządzeniu negatywnie tylko o stresie kiedy matka np nie znajdzie tętna itp.
Ja też mam ten właśnie model. Niby jest ok tylko słuchawki tak trochę trzeszczą...Ale da się żyć :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
o prosze :D
moj tatus chcial pierwsza córe... i jestem ja:) pozniej chcial syna ale po 3 kolejnych dziurawcach :p spassował :D

a mama jak byla w 4 ciazy to juz nie chciala syna... bo stwierdzila ze bysmy go rozniosly ;) w sensie ze w babincu nie dalby rady:D
i caly czas sie ponoc modlila zaebysmy rude nie byly :D bo ona naturalnie brunetka a tata blondas :) i my wszystkie blondyny po nimn ;)

Do góry