reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie ma byc dziewczynka a kazdy mowi ze chlopak bo ladnie wygladam haha jak milo słuchać komplementów:)
Hybrydy robie a ostatnio nawet żele zrobilam choc powiem szczerze ze w pierwszym trym zrobilam tylko raz a potem odpoczynek i dopiero teraz mam żele ale to 2 trym. Akryle sa nie wskazane ze wzgledu na ten płyn luquid bo on ma duzo chemi i nieprzyjemny zapach.

reklama
Dzięki wielkie, uspokoiłyście mnie :) w rakim razie na weekendzie bawie sie w pazurki ! A co do dnia czekolady... wstyd sie przyznać ale chyba z pół tabliczki dzisiaj zjadłam :)
Co do tycia razem... Jestem za !! Bedzie mi raźniej :)

@poziomki masz 5 córek? Wow:))) I jeszcze bliźniaczki, ale super!:) Czy u Ciebie w rodzinie bliźniaki się zdarząją?
Życzę chłopca w takim razie, niedługo będziesz wiedzieć:)

Betkaa detektory dziecku nie szkodzą o ile mama nie zacznie świrować... nigdzie żaden lekarz nie wypowiadał się o samym urządzeniu negatywnie tylko o stresie kiedy matka np nie znajdzie tętna itp.
Ja też mam ten właśnie model. Niby jest ok tylko słuchawki tak trochę trzeszczą...Ale da się żyć :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
o prosze :D
moj tatus chcial pierwsza córe... i jestem ja:) pozniej chcial syna ale po 3 kolejnych dziurawcach :p spassował :D

a mama jak byla w 4 ciazy to juz nie chciala syna... bo stwierdzila ze bysmy go rozniosly ;) w sensie ze w babincu nie dalby rady:D
i caly czas sie ponoc modlila zaebysmy rude nie byly :D bo ona naturalnie brunetka a tata blondas :) i my wszystkie blondyny po nimn ;)

Do góry