reklama
no to u mnie wszystko... test z sody, kalendarz chinski i tetno - dziewczynka..... niby czuje ze dziewczynka ... ale cos mi tam po glowie chodzi ze zobacze pisiorka na usg... tak na przekór... oby nie
no wszyscy sie pytali zawszec kiedy corka
no wszyscy sie pytali zawszec kiedy corka
ania-lon
Początkująca w BB
@Aria1010 no, sprawdzimy za niedługo czy się nam sprawdziło z płcią! Ja sama nie wiem, czasami myślę, że to dziewczynka, czasami, że chłopiec To moje pierwsze dziecko, więc nie ma to takiego znaczenia.
@ruda1991 widzę, że masz już chłopca, więc dziewczynka by Ci się przydała Masz już wybrane imię? Wiem, że jest osobny wątek na to, ale nie chce mi się przekopywać
@ruda1991 widzę, że masz już chłopca, więc dziewczynka by Ci się przydała Masz już wybrane imię? Wiem, że jest osobny wątek na to, ale nie chce mi się przekopywać
Haha U mnie testy z sody na dziewczynkę, kalendarz chłopiec, przeczucie dziewczynka.. Hmmm i co teraz? Na ostatnim USG (12tyd) między nóżkami jeszcze nic nie było i oby się nie pojawiło. Z każdym dniem czuję ,że mój brzuchol rośnie
Dzisiaj na obiad zrobiłam pierś z kurczaka w cieście francuskim ze szpinakiem mniam mniam
Dzisiaj na obiad zrobiłam pierś z kurczaka w cieście francuskim ze szpinakiem mniam mniam
Ania leon haha u mnie kalendarz dzieczynka, tetno dziewczynka, lekarz dziewczynka zostaje tylko soda :-)
no i sie ociagasz z ta soda
reklama
Hej,
A ja zjadłam właśnie 6 kawałków pizzy... a Wy tu o zdrowym odżywianiu
I z tego przejedzenia już nie wiem co miałam napisać
Detektor odbiorę w weekend, siostra mi swój "pożyczyła". A właśnie, czego używacie do detektora? bo to trzeba żel lub oliwkę, tak?
A i wiem, mój wymyślił... Wziął na ksero zdjęcie z wczorajszego usg i skserował 3 razy i zalaminował. Chcemy dać rodzicom (mama moja, tata - mieszka osobno i mama mojego). Bo oni jeszcze nic nie wiedzą... jakoś tak wolę na żywo niż przez telefon. Ciekawe jaka będzie reakcja
A ja zjadłam właśnie 6 kawałków pizzy... a Wy tu o zdrowym odżywianiu
I z tego przejedzenia już nie wiem co miałam napisać
Detektor odbiorę w weekend, siostra mi swój "pożyczyła". A właśnie, czego używacie do detektora? bo to trzeba żel lub oliwkę, tak?
A i wiem, mój wymyślił... Wziął na ksero zdjęcie z wczorajszego usg i skserował 3 razy i zalaminował. Chcemy dać rodzicom (mama moja, tata - mieszka osobno i mama mojego). Bo oni jeszcze nic nie wiedzą... jakoś tak wolę na żywo niż przez telefon. Ciekawe jaka będzie reakcja