reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
to ja dołączę do Was dziewczyny, tego samego zdania jestem co do tych dzieciaków z programów kulinarnych itd itp sama też lubię oglądać ugotowanych i top chef:) akurat tą edycję jakoś pominęłam bo siedząc w domu wciągnęłam się z różne seriale i czasem z nudów nawet ukrytą prawdę hehe tam to są dopiero zdrady;d

a i robiłam dziś test z sody i nic się nie zadziało nie spieniło się nic a nic czyli moje przeczucia i ten wynik mówią to samo...ale do usg jeszcze niecałe dwa tyg:)

Mnie tez sie nie podobaja programy z dziecmi przerost ambicji u rodzicow. I zawsze mi szkoda tych dzieciaków jak odpadają strasznie to przerzywaja:/ ja tez przy ugotowanych bardziej skupiam sie na domach wlascicieli uwielbiałam bitwe o dom ogladac:)
tekila ale u gdzie to serduszko slyszalas w jaki sposob? A ok detektor doczytałam:)

U mojego dzidziolka tętno było 160, więc jeśli temu wierzyć to kolejna kobitka;) następne USG mam dopiero za miesiąc, oby lekarz miał szansę zobaczyć co tam się chowa między nóżkami;P

A bo może z wrażenia coś źle napisałam :-) :-) Kupiłam ten detektor ale firmy Angel bez pomiaru- nie chce się tym denerwować :-) wystarczy, że cis tam słyszę :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale nasmarowałyście :)

Programy telewizyjne z zarozumiałymi dziećmi też mi się nie podobają... A kulinarne jak najbardziej. Chwilowo miałam przerwę, jak męczyły mnie takie najgorsze mdłości. Ble, jak ciężko było patrzeć na te mięsiwa różne... :D

Mam wrażenie, że z tym tętnem, to jednak podobnie, jak z testem z sody :) Jestem ciekawa, czy na wizycie 21.04 maluch się ułoży tak, że będzie widać płeć.

Ruda, heh, dlaczego córeczka będzie różowo-miętowa? To Twoje kolory? :)

@Aria1010 w takim razie życzę Ci dziewczynki. Masz już chłopca, to byłaby parka:) Jak będzie drugi chłopiec, to życzliwi będą pytać kiedy córka, a tak może dadzą Ci spokój;)

A z ciekawości czy ktoś sprawdzał kalendarz chiński? U mnie niestety nie da rady sprawdzić, bo miałam owulację 31 stycznia lub 1 lutego, a to na przełomie chłopca/dziewczynki.
Moja przyjaciółka rodziła w tamtym roku i zrobiła ten test wśród swoich ciężarnych znajomych i kuzynek;D Nie sprawdziło się tylko jednej.

Proponuje zrobić trzy testy - z sody, z kalendarza chińskiego i tętna:D Jak się sprawdzą wszystkie, to trzeba wierzyć;D

reklama
Do góry