reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
to ja dołączę do Was dziewczyny, tego samego zdania jestem co do tych dzieciaków z programów kulinarnych itd itp sama też lubię oglądać ugotowanych i top chef:) akurat tą edycję jakoś pominęłam bo siedząc w domu wciągnęłam się z różne seriale i czasem z nudów nawet ukrytą prawdę hehe tam to są dopiero zdrady;d

a i robiłam dziś test z sody i nic się nie zadziało nie spieniło się nic a nic czyli moje przeczucia i ten wynik mówią to samo...ale do usg jeszcze niecałe dwa tyg:)

Mnie tez sie nie podobaja programy z dziecmi przerost ambicji u rodzicow. I zawsze mi szkoda tych dzieciaków jak odpadają strasznie to przerzywaja:/ ja tez przy ugotowanych bardziej skupiam sie na domach wlascicieli uwielbiałam bitwe o dom ogladac:)
tekila ale u gdzie to serduszko slyszalas w jaki sposob? A ok detektor doczytałam:)

U mojego dzidziolka tętno było 160, więc jeśli temu wierzyć to kolejna kobitka;) następne USG mam dopiero za miesiąc, oby lekarz miał szansę zobaczyć co tam się chowa między nóżkami;P

A bo może z wrażenia coś źle napisałam :-) :-) Kupiłam ten detektor ale firmy Angel bez pomiaru- nie chce się tym denerwować :-) wystarczy, że cis tam słyszę :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale nasmarowałyście :)

Programy telewizyjne z zarozumiałymi dziećmi też mi się nie podobają... A kulinarne jak najbardziej. Chwilowo miałam przerwę, jak męczyły mnie takie najgorsze mdłości. Ble, jak ciężko było patrzeć na te mięsiwa różne... :D

Mam wrażenie, że z tym tętnem, to jednak podobnie, jak z testem z sody :) Jestem ciekawa, czy na wizycie 21.04 maluch się ułoży tak, że będzie widać płeć.

Ruda, heh, dlaczego córeczka będzie różowo-miętowa? To Twoje kolory? :)

@Aria1010 w takim razie życzę Ci dziewczynki. Masz już chłopca, to byłaby parka:) Jak będzie drugi chłopiec, to życzliwi będą pytać kiedy córka, a tak może dadzą Ci spokój;)

A z ciekawości czy ktoś sprawdzał kalendarz chiński? U mnie niestety nie da rady sprawdzić, bo miałam owulację 31 stycznia lub 1 lutego, a to na przełomie chłopca/dziewczynki.
Moja przyjaciółka rodziła w tamtym roku i zrobiła ten test wśród swoich ciężarnych znajomych i kuzynek;D Nie sprawdziło się tylko jednej.

Proponuje zrobić trzy testy - z sody, z kalendarza chińskiego i tętna:D Jak się sprawdzą wszystkie, to trzeba wierzyć;D

reklama
Do góry