reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Anieok przykra i trudna sytuacja :-( najgorsze, że kobiety przeważnie to są te źle co marudzą i utrudniają byłym życie :-( życzę dużo sił na takie sytuację!

W męża rodzinie też jest taki tata co pozuje na zdjęciach z synami a zrobił im bałagan w życiu bo odszedł do innej kobiety z, którą ma dziecko..i też jakiś taki mam wrażenie, że tata na 5 minut.... masakra!

A tak z innej beczki to właśnie z nudów szukałam imion i ech aż 8 udało mi się znaleźć (po 4 dla chłopca i dziewczynki) i jestem ciekawa czy maż choć jeden wybór poprze :-) on jest taki klasyczny...

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
@anieok wspolczuje. To sa wlasnie takie sytuacje nie do rozwiazania. Bo musiałabyś go pilnowac caly czas co robi z dzieckiem a tak sie przeciez nie da. Tak sie czasem zastanawiam czy te exy sa potrzebni dziecku? Jak sadzicie? Nie pytam z zadna złośliwością. Taka zwykla ciekawosc

Persea tak udało się, nawet dość szybko. Chodziłam na rehabilitacje o codziennie dużo w domu z nią ćwiczyłam. Do tego odpowiednia pielegnacja.
Asymetria jest często ułożeniowa, lecz utrwalona. Ja np miałam mały brzuch, może w tym była jakaś pezyczyna
Ja mialam duzy brzuch. U nas rehabilitacja ciagnie sie juz bardzo dlugo. Bylam nawet u Zawitkowskiego (pan z tv) no i cos nie chce dzialac do konca. Mowia ze to od ułożenia w brzuchu. Pod koniec jak juz malo wod płodowych. Jakbym miala cesarkę planowana, to by tego nie bylo. Kto mogl wiedziec... :(

Dziewczyny nie nadążam za Wami, ale wrócę do tematu wypłat chorobowego. Jeśli nawet macie najniższą i do tego premie to liczą Wam średnią z ostatnich 12 miesięcy. Mi np. opłaca się nie pracować, bo dostaję więcej kasy niż jakbym chodziła do pracy. Do L4 dostaje jeszcze premie przez 3 miesiące. Także nie ubolewam, że muszę być w domu, tylko nudno!:) ile można sprzątać?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Te pneumokoki to straszne paskudztwo. W naszej rodzinie chłopczyk niespełna roczny, zachrowal na pneumokokowe zapalenie opon mózgowych. Mocno to przeżyliśmy. Uratowano go ale ma duzy uszczerbek słuchu a co jeszcze to sie dopiero okaze.

reklama
Just, masakra jakaś...nie wyobrażam sobie w takiej sytuacji nie jechac do szpitala, ale no nie nam oceniać. Straszna tragedia...

Zuze na pneumokoki zaszczepilam, meningokoki odpuszczam, bo i tak szczepionka obejmuje kilka szczepów, a jest ich mnóstwo.

Do góry