reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Anieok przykra i trudna sytuacja :-( najgorsze, że kobiety przeważnie to są te źle co marudzą i utrudniają byłym życie :-( życzę dużo sił na takie sytuację!

W męża rodzinie też jest taki tata co pozuje na zdjęciach z synami a zrobił im bałagan w życiu bo odszedł do innej kobiety z, którą ma dziecko..i też jakiś taki mam wrażenie, że tata na 5 minut.... masakra!

A tak z innej beczki to właśnie z nudów szukałam imion i ech aż 8 udało mi się znaleźć (po 4 dla chłopca i dziewczynki) i jestem ciekawa czy maż choć jeden wybór poprze :-) on jest taki klasyczny...

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
@anieok wspolczuje. To sa wlasnie takie sytuacje nie do rozwiazania. Bo musiałabyś go pilnowac caly czas co robi z dzieckiem a tak sie przeciez nie da. Tak sie czasem zastanawiam czy te exy sa potrzebni dziecku? Jak sadzicie? Nie pytam z zadna złośliwością. Taka zwykla ciekawosc

Persea tak udało się, nawet dość szybko. Chodziłam na rehabilitacje o codziennie dużo w domu z nią ćwiczyłam. Do tego odpowiednia pielegnacja.
Asymetria jest często ułożeniowa, lecz utrwalona. Ja np miałam mały brzuch, może w tym była jakaś pezyczyna
Ja mialam duzy brzuch. U nas rehabilitacja ciagnie sie juz bardzo dlugo. Bylam nawet u Zawitkowskiego (pan z tv) no i cos nie chce dzialac do konca. Mowia ze to od ułożenia w brzuchu. Pod koniec jak juz malo wod płodowych. Jakbym miala cesarkę planowana, to by tego nie bylo. Kto mogl wiedziec... :(

Dziewczyny nie nadążam za Wami, ale wrócę do tematu wypłat chorobowego. Jeśli nawet macie najniższą i do tego premie to liczą Wam średnią z ostatnich 12 miesięcy. Mi np. opłaca się nie pracować, bo dostaję więcej kasy niż jakbym chodziła do pracy. Do L4 dostaje jeszcze premie przez 3 miesiące. Także nie ubolewam, że muszę być w domu, tylko nudno!:) ile można sprzątać?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Te pneumokoki to straszne paskudztwo. W naszej rodzinie chłopczyk niespełna roczny, zachrowal na pneumokokowe zapalenie opon mózgowych. Mocno to przeżyliśmy. Uratowano go ale ma duzy uszczerbek słuchu a co jeszcze to sie dopiero okaze.

reklama
Just, masakra jakaś...nie wyobrażam sobie w takiej sytuacji nie jechac do szpitala, ale no nie nam oceniać. Straszna tragedia...

Zuze na pneumokoki zaszczepilam, meningokoki odpuszczam, bo i tak szczepionka obejmuje kilka szczepów, a jest ich mnóstwo.

Do góry