reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

anieok ręce opadają ;/ ale nie wiem czy z tym wygrasz.
Mam nadzieję, że to choróbsko szybko Was odpuści. Pamiętam, że my jak w domu przechodziliśmy jelitówkę, to mąż i córka zawsze po 1 dni mieli z głowy, a ja się męczyłam po kilka dni z gorączką.

reklama
Anieok ja wiem ze maluda troche mala na cole ale tak mi sie przypomnialo ze jak moja mloda zlapala jelitowke to dostala cole zwymiotowala po niej porzadnie i juz bylo ok. W sumie u nas cola przewaznie pomaga na jelitowe jakby nie patrzec ma sporo elektrolitow

Dziewczyny chyba mało kto umie siedzieć non stop w domu..ile można.. Ale chyba warto nauczyć się odpoczywać-to ponoć nie grzech :-) ja szukam jakiegoś zajęcia, może hobby znajdę nowe :-)
Patka mnie ogólnie bardzo mało bolą i bolały piersi. Nie mam jakiś dużych i e sumie teraz są tyko pełniejsze i jakbym dotknęła mocniej to bolą z boku i od dołu. Ale nie przeszkadza to :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Tola a chodzisz do jakiegoś lekarza prywatnie który pracuje w Wałbrzychu w szpitalu? Bo mnie jedynie ten mój lekarz powstrzymuje, w tym sensie, że pracuje w Latawcu...
Słyszałam mega opinie o latawcu ale o jakimś laryngologu co po mowie dziecka rozpoznaje migdaly, nie wiem jak z porodówka, nie namawiam Cie bo nawet jeśli miałabyś ten sam termin, bo mamy dwa dni różnicy, ja jak przenoszę to będę jechać na szpital jak ty już będziesz tydzień w domu i szczęśliwa przebierać pieluchy. Ja nie sugerowlam się Polanica czy zabkowicami, piękny jednoosobowy pokój z łazienką, prysznic z masażem itd, przekonało mnie to że Wałbrzych ma sprzęt i nie trzeba noworodka w razie W wieźć do Wrocławia. Wałbrzych jest nowoczesny tylko są sale dwu, trzy i czteroosobowe chyba jedna. Mają chyba też poród w wodzie i inne udzwniwnia, ja skorzystam z podstawy :-) Tym razem będę korzystać tylko z NFZ w szpitalu w Wałbrzychu. Nie chodzę prywatnie. Chyba że będę poza domem i będę musiała. Ci lekarze z Wałbrzycha też przyjmują prywatnie nawet bliżej mnie, mam do Wałbrzycha 30 km. I rejestracja wygląda tak że dzwonie dzisiaj i dzisiaj mnie przyjmują, nie ma ze nie ma miejsca.

Super bo znowu się zaczelam daremni martwić echh
ja dalej od samego poczatku latam wieczormi do kibelka... wymiotuję i płacze przy temu. masakra

reklama
Do góry