reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just i anieok to nie skurcze, wydaje mi się, nie obstawiam, to nie w środku tylko pod skórą, ja mięśnie brzucha.
Ja Justjestem rodze w Wałbrzychu na 100%
Ktoś jeszcze pisał o rowerze, w pierwszej ciąży jezdzilam do 15 grudnia a na 19 miałam termin, ostatni raz 15 było dlatego że przysypalo śniegiem konkretnie, i nie było bezpiecznie.

O rety. Ale miałam dzień, ledwo zyje, także napisze tylko jak na wizycie i idę spać. Od 6 do 21 poza domem to za długo. Dobranoc

Kurde dziewczyny, musze sie wyzalic. Moj glupi ex, wzial wczoraj Michala. On mieszka z matka, siostra i jej 3 letnim dzieckiem. I to dziecko kilka dni temu mialo jelitowke. Wiec zabronilam mu brac Michala do siebie, mieli isc na spacer i plac zabaw. I oczywiscie co? Michal wrocil pytam czy byl u babci w domu a ten ze tak. A dzisiaj od godziny moja Mala wymiotuje i ma biegunke. I przez nieodpowiedzialnego kretyna będę teraz cala noc sie zastanawiac czy dziecko do szpitala wiezc. Szlak mnie trafia.

Anieok to bym teraz zadzwonila i go nastraszyla.jakos patowa sytuacja nie rozumiem.czemu ludzie nie potrafia sie podporzadkowac jak.sie ich o cos prosi przeciez to chyba nie jest takie trudne

reklama
Jutro jak go bedzie chcial go brac to mu powiem jak wyglada sytuacja i ze ma mi przyniesc zaswiadczenie od lekarza o stanie zdrowia wszystkich czlonkow rodziny. Plus i tak go nie puszcze bo sam nie najlepiej dzisiaj sie czul i jutro mamy lekarza. Oczywiscie i tak to ja wyjde na ta zla matke ktora utrudnia kontakty z ojcem. A ojciec Bierze dziecko dwa, trzy razy w tygodniu na 3 godzinki i ma w dupie czy dziecko bedzie chore czy co innego bo przecież to nie on bedzie latal po lekarzach nie on będzie wstawal po nocach i nie on placil za leki. A zdrowie moich dzieci czy mnie w ciazy kompletnie go nie obchodzi. Wazne tylko zeby znajomi widzieli ze syna wzial, zrobil fotki wstawil na fejsika i pozowal na super tate....

Do góry