reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just i anieok to nie skurcze, wydaje mi się, nie obstawiam, to nie w środku tylko pod skórą, ja mięśnie brzucha.
Ja Justjestem rodze w Wałbrzychu na 100%
Ktoś jeszcze pisał o rowerze, w pierwszej ciąży jezdzilam do 15 grudnia a na 19 miałam termin, ostatni raz 15 było dlatego że przysypalo śniegiem konkretnie, i nie było bezpiecznie.

O rety. Ale miałam dzień, ledwo zyje, także napisze tylko jak na wizycie i idę spać. Od 6 do 21 poza domem to za długo. Dobranoc

Kurde dziewczyny, musze sie wyzalic. Moj glupi ex, wzial wczoraj Michala. On mieszka z matka, siostra i jej 3 letnim dzieckiem. I to dziecko kilka dni temu mialo jelitowke. Wiec zabronilam mu brac Michala do siebie, mieli isc na spacer i plac zabaw. I oczywiscie co? Michal wrocil pytam czy byl u babci w domu a ten ze tak. A dzisiaj od godziny moja Mala wymiotuje i ma biegunke. I przez nieodpowiedzialnego kretyna będę teraz cala noc sie zastanawiac czy dziecko do szpitala wiezc. Szlak mnie trafia.

Anieok to bym teraz zadzwonila i go nastraszyla.jakos patowa sytuacja nie rozumiem.czemu ludzie nie potrafia sie podporzadkowac jak.sie ich o cos prosi przeciez to chyba nie jest takie trudne

reklama
Jutro jak go bedzie chcial go brac to mu powiem jak wyglada sytuacja i ze ma mi przyniesc zaswiadczenie od lekarza o stanie zdrowia wszystkich czlonkow rodziny. Plus i tak go nie puszcze bo sam nie najlepiej dzisiaj sie czul i jutro mamy lekarza. Oczywiscie i tak to ja wyjde na ta zla matke ktora utrudnia kontakty z ojcem. A ojciec Bierze dziecko dwa, trzy razy w tygodniu na 3 godzinki i ma w dupie czy dziecko bedzie chore czy co innego bo przecież to nie on bedzie latal po lekarzach nie on będzie wstawal po nocach i nie on placil za leki. A zdrowie moich dzieci czy mnie w ciazy kompletnie go nie obchodzi. Wazne tylko zeby znajomi widzieli ze syna wzial, zrobil fotki wstawil na fejsika i pozowal na super tate....

Do góry