reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny współczuję Wam tych żmij w pracy :-/ ja nie mogę narzekać, mam super kierowniczke, ciagle pyta jak sie czuje itp, nie mam problemów np. z pozniejszym przyjsciem jak musze isc krew pobrać. Teraz bede pracowac do konca czerwca a chcialabym i jeszcze w lipcu oczywiście jak bede dobrze sie czuła. Musze nauczyc stazystke moich spraw.
Ale w poprzedniej pracy nie mialam tak fajnie i poszlam ma L4 w 4 m-cu.
Praca pracą, ale na koniec i tak nikt nie doceni tego poświęcenia.

Larka nie zastanawiaj sie i uciekaj na L4.

Cokolwiek by to nie było czy ruchy dziecka czy jelit, to miłe uczucie że niebawem się zacznie ;-) pod koniec będziemy narzekać jak w nocy ni stąd ni zowąd dostaniemy kuksasnca w zebra i po spaniu...

u mnie dzisiaj paskudnie zimno pada i nic się nie chce

dziewczynki ja przepraszam bardzo ale jak czytam o tych ruchach to sama do siebie się smieje. ja rozumiem ze kazda chciaalby już czuc i wogole ale mowie wam jeszcze będziecie mowic ze to boli:] haha jak wam taka lapka albo nozka w zebro przywali to az lza w oku się zakreci. na razie to czujecie swoje narządy które się przesuwają lub jelita ale apewno nie dziecko. no tak na ludzki rozum pomyślcie. nie da się poczuc dziecka które jest w brzuchu w lozycku ktoe ma zaledwie kilka centymetrów, bo ono nie ma tyle sily aby ktoras to na razie poczula ale już niedługo!!

cherry, weź nie budź ze snu :D
ja doskonale wiem o tym, ale dobrze mi myśleć tak jak teraz :D

aria od 3 dni znowu mam nawroty mdłości, ale już dużo delikatniejsze i tylko z rana.

Skończyłyśmy przed chwilą z córą oglądać Shreka, ale się uśmiałyśmy. Wypije herbatkę i idę spać, nie ma co.

reklama
O rany cały dzień dziś wymiotuje muli mnie i słabo. Czy któraś z Was miała tak po luteinie? Ja biorę od dwóch dni i zastanawiam się czy może być taki efekt

Do góry