reklama
joani
Fanka BB :)
Ja też czxuje od paru dni jak się klade na płasko, przedwczoraj delikatnie mi wypchalo się "cosik" z boku i łaskotalo. Ach jakie to fajne znowu :-)
Ann, rano było buro a teraz piękne słońce. Powiesiłam pranie i tak sobie posiedxiakam na balkonie, ach jask błogo... Jutro do Was dojdzie.
Ann, rano było buro a teraz piękne słońce. Powiesiłam pranie i tak sobie posiedxiakam na balkonie, ach jask błogo... Jutro do Was dojdzie.
Tola81
Na basen trzeba uważać po tym jak wypadnie czas służbowy, ja nigdy nie miałam infekcji po basenie. Mi zalecali lekarze i polozna, ale może dlatego że tyłam. ;/
Larkaa czytałam gdzieś ze mniej więcej w tym czasie narzady sie zaczynają ku górze powoli przepychac i to odczucia podobne do ruchów dzieciatka. My termin mamy podobnie. To moja druga ciąża a w pierwszej dość szybko poczułam ok 16 tygodnie może plus kilkq dni. Takie maleńkie okruszki są za małe na ruchy. Ja tez miewam odczucia podobne do ruchów dzidzi ale uwierz mi jak je poczujesz nie będziesz miała wątpliwości że to TO
reklama
madziorek30
mi tez sie wydaje ze od kilku dni cos czuje ale to chyba jeszcze nie to a szkoda juz sie nie mogę doczekać ja czuje takie łaskotanie jakby