reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann musisz wejść w wątki i tam masz już normalne forum jak tu. Te wątki są pod tym zdjęciem z dzieciaczkami. W komputerze wiadomo jest bardziej przejrzyście w tel już trochę mniej.

Dziewczyny, nie wierzyłam ja pisałyście o ruchach dziecka na tak wczesnym etapie....ale od wczoraj ja na prawdę czuję!!!! OMG, jestem wniebowzięta :)
Nie wiem jak to możliwe, bo w pierwszej ciąży czułam w 17 tygodniu :)

Ostatnia edycja:
Ja też czxuje od paru dni jak się klade na płasko, przedwczoraj delikatnie mi wypchalo się "cosik" z boku i łaskotalo. Ach jakie to fajne znowu :-)

Ann, rano było buro a teraz piękne słońce. Powiesiłam pranie i tak sobie posiedxiakam na balkonie, ach jask błogo... Jutro do Was dojdzie.

Ew. dobrze to sobie wkręciłam, bo uczucie nie do podrobienia. Trudno, nawet jak to coś innego, to fajnie myśleć, że to to :sorry:

Ja chyba jeszcze nie czuję ruchów.
Niby jutro ma być u nas słonecznie i weekend ok 20 tak samo jak w PL

Meg już ogarnelam na komputerze. Na komórce też ładnie wątki widać ale już tych kalendarzy czy innych nie widać.

Doczytalam i zapomnialam co mialam pisac....

Stonka Ty z Sandomierza jestes?

Mi dzisiaj tez wyjatkowo niedobrze a kilka dni juz spokoj mialam, moze taki dzien po prostu?

Larkaa czytałam gdzieś ze mniej więcej w tym czasie narzady sie zaczynają ku górze powoli przepychac i to odczucia podobne do ruchów dzieciatka. My termin mamy podobnie. To moja druga ciąża a w pierwszej dość szybko poczułam ok 16 tygodnie może plus kilkq dni. Takie maleńkie okruszki są za małe na ruchy. Ja tez miewam odczucia podobne do ruchów dzidzi ale uwierz mi jak je poczujesz nie będziesz miała wątpliwości że to TO :)

reklama
mi tez sie wydaje ze od kilku dni cos czuje ale to chyba jeszcze nie to a szkoda juz sie nie mogę doczekać:) ja czuje takie łaskotanie jakby

Do góry