reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Paulina ja miałam po duphastonie, wszystkie dolegliwosci ciążowe jakie mogły być miałam ja.
właśnie po paru tabletkach zaczęło mną wyrabiać :)

reklama
Ja nie dawno panikowałam że nie wymiotuję i pyyyk na życzenie powróciło :)
Na szczęście wczoraj i dziś tylko dwa , trzy razy i to wieczorem. Uff :p

rybki super zdjęcia :) ja też kiedyś zajmowałam się fotografią, szczególnie rodzinną, ale od kiedy wróciłam do pracy na pełny etat, a dom trzeba było z dzieckiem ogarniać to odeszłam trochę od tego. Bawię sie jeszcze jedynie na wakacjach, może teraz na macierzyńskim znowu wrócę do swojej pasji :) Jaki masz aparat? Jesteś Nikonowa czy Canonowa?
Obecnie mam canona 600d, ale nie jestem przeciwniczka nikona. U mnie wybrała ekonomia raczej. Na pewno chciałbym więcej ale jesli nie wygram w lotto to będę pewnie długo z tym sprzętem. Zresztą też uważam ze za mało czasu na to poświęcam. Muszę też zainwestować czas w obróbkę ale jakoś mam mało serca do tego akurat.

rybki my mamy Nikona D90, w sumie też już staruch, ma z 7 lat, ale dokupiliśmy do niego kilka obiektów, profesjonalną lampę i jakoś hula :) ale od jakiegoś czasu mało używany, obraziłam się na niego jak robiłam zdjęcia na weselu, obrabiałam zdjęcia 2 tygodnie codziennie po pracy i skończyłam u okulisty z początkami wady wzroku :p
ale niedługo będę się przepraszać!!

Rybki też lubie pstrykac fotki, ale nie zajmuje sie tym jakos bardziej. Zwykle ja robie wszystkim zdjecia a mnie potem na nich nie ma ;p W zeszlym roku kupilam NikonaD3200 bo mialam tylko stara cyfrowke, ktora juz slabo robi zdjecia a marzyla mi sie lustrzanka. Różnica niebo a ziemia :). Nie mam kiedy przysiąść nad tym i nauczyc sie czegos więcej.

Cześć słonecznie :)
Od wczoraj mam ogień w gardle,ostatnio przy lekkim wietrzyku wyszłam z domu bez czapki no i mam :/ wrażliwa w tej ciąży jestem jak małe dziecko :/

Tak poza tym dziś ma być piękna pogoda i zamierzam z niej skorzystać :)

reklama
Do góry