reklama
justjestem
Moderatorka
Asiaa ja mam to samo!!!!
Rybki
Trzecia Rybka
Obecnie mam canona 600d, ale nie jestem przeciwniczka nikona. U mnie wybrała ekonomia raczej. Na pewno chciałbym więcej ale jesli nie wygram w lotto to będę pewnie długo z tym sprzętem. Zresztą też uważam ze za mało czasu na to poświęcam. Muszę też zainwestować czas w obróbkę ale jakoś mam mało serca do tego akurat.rybki super zdjęcia ja też kiedyś zajmowałam się fotografią, szczególnie rodzinną, ale od kiedy wróciłam do pracy na pełny etat, a dom trzeba było z dzieckiem ogarniać to odeszłam trochę od tego. Bawię sie jeszcze jedynie na wakacjach, może teraz na macierzyńskim znowu wrócę do swojej pasji Jaki masz aparat? Jesteś Nikonowa czy Canonowa?
larkaa
Fanka BB :)
rybki my mamy Nikona D90, w sumie też już staruch, ma z 7 lat, ale dokupiliśmy do niego kilka obiektów, profesjonalną lampę i jakoś hula ale od jakiegoś czasu mało używany, obraziłam się na niego jak robiłam zdjęcia na weselu, obrabiałam zdjęcia 2 tygodnie codziennie po pracy i skończyłam u okulisty z początkami wady wzroku
ale niedługo będę się przepraszać!!
ale niedługo będę się przepraszać!!
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Rybki też lubie pstrykac fotki, ale nie zajmuje sie tym jakos bardziej. Zwykle ja robie wszystkim zdjecia a mnie potem na nich nie ma ;p W zeszlym roku kupilam NikonaD3200 bo mialam tylko stara cyfrowke, ktora juz slabo robi zdjecia a marzyla mi sie lustrzanka. Różnica niebo a ziemia . Nie mam kiedy przysiąść nad tym i nauczyc sie czegos więcej.
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
reklama
justjestem
Moderatorka
W
Ostatnia edycja: