reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Paulina ja miałam po duphastonie, wszystkie dolegliwosci ciążowe jakie mogły być miałam ja.
właśnie po paru tabletkach zaczęło mną wyrabiać :)

reklama
Ja nie dawno panikowałam że nie wymiotuję i pyyyk na życzenie powróciło :)
Na szczęście wczoraj i dziś tylko dwa , trzy razy i to wieczorem. Uff :p

rybki super zdjęcia :) ja też kiedyś zajmowałam się fotografią, szczególnie rodzinną, ale od kiedy wróciłam do pracy na pełny etat, a dom trzeba było z dzieckiem ogarniać to odeszłam trochę od tego. Bawię sie jeszcze jedynie na wakacjach, może teraz na macierzyńskim znowu wrócę do swojej pasji :) Jaki masz aparat? Jesteś Nikonowa czy Canonowa?
Obecnie mam canona 600d, ale nie jestem przeciwniczka nikona. U mnie wybrała ekonomia raczej. Na pewno chciałbym więcej ale jesli nie wygram w lotto to będę pewnie długo z tym sprzętem. Zresztą też uważam ze za mało czasu na to poświęcam. Muszę też zainwestować czas w obróbkę ale jakoś mam mało serca do tego akurat.

rybki my mamy Nikona D90, w sumie też już staruch, ma z 7 lat, ale dokupiliśmy do niego kilka obiektów, profesjonalną lampę i jakoś hula :) ale od jakiegoś czasu mało używany, obraziłam się na niego jak robiłam zdjęcia na weselu, obrabiałam zdjęcia 2 tygodnie codziennie po pracy i skończyłam u okulisty z początkami wady wzroku :p
ale niedługo będę się przepraszać!!

Rybki też lubie pstrykac fotki, ale nie zajmuje sie tym jakos bardziej. Zwykle ja robie wszystkim zdjecia a mnie potem na nich nie ma ;p W zeszlym roku kupilam NikonaD3200 bo mialam tylko stara cyfrowke, ktora juz slabo robi zdjecia a marzyla mi sie lustrzanka. Różnica niebo a ziemia :). Nie mam kiedy przysiąść nad tym i nauczyc sie czegos więcej.

Cześć słonecznie :)
Od wczoraj mam ogień w gardle,ostatnio przy lekkim wietrzyku wyszłam z domu bez czapki no i mam :/ wrażliwa w tej ciąży jestem jak małe dziecko :/

Tak poza tym dziś ma być piękna pogoda i zamierzam z niej skorzystać :)

reklama
Do góry