reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja niewiem czy mamy konflikt bo mąż nie wie jak7e ma rh ale lekarz stwierdził że narazie nie musi robić badań.
M8ja znajoma miała konflikt i nie dostała nic po porodzie i prawdopodobnie przez to poroniła drugą ciąże

reklama
No zaraz to zrobię tylko chciałam się upewnić czy na pewno tam się wejść nie da. :)

Paulina u nas nie, ja mam plus a mąż 0

Virtuti nie załamuj się sprawdź co Ci kardiolog powie. Życzę Ci dużo siły i wytrwałości.
grupa 0 też ma swoje Rh ja mam 0 Rh-

Ale dzisiaj brzydka pogoda :(:( a wczoraj tak cieplutko i słonecznie, chyba pogoda zrobiła nam Prima Aprilis :(

@anieok ja tez dzisiaj w nocy się obudziłam na brzuchu i od razu myśl że udusiłam dziecko, ale wiem że to tylko schizy.

Wczoraj będąc na zakupach w biedrze kupiłam sobie chrupki duszki czego zazwyczaj nie robię i nie zdążyłam doj do domu a już wpierniczyłam całą pakę :huh:

@virtuti90 bardzo polecam koktajle do samodzielnego zrobienia, bardzo zdrowe i sycące, wkleję linka z fb na wątku kulinarnym do strony z przepisami na przeróżne mieszanki :)

Też chętnie skorzystam uwielbiam koktajle

ja tez mam konflik serologiczny po porodzie dostaalm zastrzyk a teraz niewim co i jak . zapytam gina na wizycie w srode

@bbubbka volvo s60 w przyszłym tyg jedziemy dwa ogladc mam nadzieje zze tobedzie ktores z nich

Widzę ze dużo z nas z minusowa grupa krwi. Właśnie wczoraj mi znajoma mówiła ze po pierwszym porodzie mimo braku konfliktu powinnam dostać zastrzyk na przyszłe ciążę, a ja nic nie dostałam, nawet w szpitalu nikt nic nie mówił o tym

ja mam rh + a mój luby nie wiem, on sam nie wie hehe, ale chyba nie jest to aż takie istotne bo konfliktu nie ma ale mógłby sobie zrobić żeby po prostu wiedzieć...

cześć dziewczyny jestem tu nowa termin na 5.10 .2016 :) wiecie juz co macie bo u mnie nie wiadomo :) chciałam Was zaptac o sport - ćwiczycie cos ? w domu, na zajęciach? i co nyślicie o basenie bo słyszałam różna skrajne opinie :) pozdrawim serdecznie!

reklama
Do góry