reklama
bbubbka
Fanka BB :)
Ann noo tak to trudny temat... Oby było dobrze żebyście się oboje nie musieli stresować bo to nic dobrego ;*
Koniecznie napisz jak po wizycie Ja mam na 15, ale u niego zawsze kolejki wiec pewnie się przeciągnie Raz to siedziłam 3 godz prawie ;/
Rybki tsh podwyższone tzn jaką miałaś wartość ?? To warto zawsze sprawdzić poproś o skierowanie do endokrynologa on porobi więcej badań i będziesz spokojniejsza
Koniecznie napisz jak po wizycie Ja mam na 15, ale u niego zawsze kolejki wiec pewnie się przeciągnie Raz to siedziłam 3 godz prawie ;/
Rybki tsh podwyższone tzn jaką miałaś wartość ?? To warto zawsze sprawdzić poproś o skierowanie do endokrynologa on porobi więcej badań i będziesz spokojniejsza
ruda1991
Stonka jak sie dzisiaj czujesz?
Neilaaa oj ja też coca cole pilam caly czas. Tylko ze ja ogolnie duzo jej poje nawet bez ciazy. Jestem uzalezniona. Przyznaje sie bez bicia
Ewelinka mozesz pic wapno.
Linnea witaj
Dajcie znac po wizytach :-)
Neilaaa oj ja też coca cole pilam caly czas. Tylko ze ja ogolnie duzo jej poje nawet bez ciazy. Jestem uzalezniona. Przyznaje sie bez bicia
Ewelinka mozesz pic wapno.
Linnea witaj
Dajcie znac po wizytach :-)
Linnea gratuluje fasolki nie martw sie. Ja z corą nie mialam badanego tsh. Dopiero 8 mcy po jej urodzeniu przypadkowo zbadalam i tsh 8. Cora urodzila zdrowa i 0 problemow z ciazą. Przy zajsciu w ciaze z synem juz bralam dawke 50 (tsh 1,5). Zaraz na poczatku endo zwiekszyla mi na 75 i tak bylo dobrze az do porodu. Tu tez zadnych problemow nie mialam. Po porodzie znow musialam zwiekszyc do 100 euthyrox. I przy tej dawce zaszlam w kolejną, obecną ciąże. Znow lekarka mi zwiekszyla leki 2x w tyg 112,5 a reszta dni 100. Pisze to zebys widziala, że nawet przy wiekszej dawce moze byc wszystko dobrze. Wazne aby kontrolowac wyniki i dostosowywac odpowiednią dawke leku. Ja jestem dobrej mysli i Ty tez bądź
neilaaa
Linnea witaj i gratulacje ja też jestem z woj. śląskiego, z jakiego dokładnie miasta jesteś ? widzę też że masz synka w podobnym wieku do mojego
a ja od kilku dni jestem nie do życia, wszystkie siły mnie opuściły a ja bym tylko spała, wczoraj to o mały włos a nie przysnęłabym na biurku w pracy
a ja od kilku dni jestem nie do życia, wszystkie siły mnie opuściły a ja bym tylko spała, wczoraj to o mały włos a nie przysnęłabym na biurku w pracy
madziorek30
witaj linne
a co do zmęczenia mam tak samo
tez jestem ze śląskaLinnea witaj i gratulacje ja też jestem z woj. śląskiego, z jakiego dokładnie miasta jesteś ? widzę też że masz synka w podobnym wieku do mojego
a co do zmęczenia mam tak samo
Rybki
Trzecia Rybka
Tak, tak zrobie. Mialam w okolicy gornej granicy normy.Rybki tsh podwyższone tzn jaką miałaś wartość ?? To warto zawsze sprawdzić poproś o skierowanie do endokrynologa on porobi więcej badań i będziesz spokojniejsza
reklama
luckychoice
Ale tu ruch, aż miło
Witaj Linnea, gratulacje! :-)
Ann, bubbka, dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że się przyzwyczaję do tego kłucia. Moim niedoscignionym ideałem są ludzie, którzy wychodzą z gabinetu, wywalają wacik, zarzucają kurtkę i już ich nie ma
Witaj Linnea, gratulacje! :-)
Ann, bubbka, dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że się przyzwyczaję do tego kłucia. Moim niedoscignionym ideałem są ludzie, którzy wychodzą z gabinetu, wywalają wacik, zarzucają kurtkę i już ich nie ma