reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Poziomki a my czasem nie byłyśmy razem.na marcówkach 2011?

Ja dzisiaj chyba komuś przyłoze mój m ma na wszystko k... czas jak juz naczynia opłuka bo o myciu zapomnij to juz schowac nie łaska, kasetony i tapete miesiac dokleja bo kleju nie.bylo jak klej kupilam to checi nie ma, ale juz szczytem bylo jak chcialam sobie w imbryczku zaparzyc herbate wyciagam go z szafy a tam splesniala herbata w środku i schowany jako umyty w szafce kurw.... mac, szukam foli spozywczej co zawsze mam.w szafce na dole patrze patrze nie ma wrrr pytam.sie.osła gdzie mi.ja.schował.... jest na wierzchu patrzysz.jak szapk w p... i nie widzisz nie nie widze poszedl szukac i.jakos znaleźc nie moze stwierdzil ze napewno zużyłam.jak poleciały k... ruszyl.ojciec na poszukiwania i w końcu znalazł oczywiscie nie tam gdzie miala byc bo osioł poprzestawia mi wszystko w tych szafkach a potem mi wmawia ze ślepa jestem wrrr... nie wiem czy on przezyje do jutra...
No to se pogadałam....

reklama
Dziewczyny, czytam tak o tych Waszych mężach pracujących na nocki i nawet sobie nie zdawałam sprawy, jak codzienność się komplikuje, jak się ludzie muszą tak trochę mijać w domu. My pracujemy w podobnych godzinach, czasem któreś zostanie do wieczora albo weźmie coś do domu, ale tak to funkcjonujemy razem. Powiem Wam, że teraz będę to bardziej doceniać :)

Papciarkowa, jak to nie było drożdżówek?! I to tak z rana, w dzień pracujący. Też bym była oburzona, wiem jak drożdżówka ratuje życie zemdlonej, ciężarnej kobiecie :D

Poziomki dobry pomysł z tym detektorem. Moim "detektorem" póki co są codzienne wymioty, ale mam nadzieję, że już niedługo... ;) Jak będę wtedy się martwić, to może też pomyślę o takim sprytnym urządzonku :)

Witaj Izulla! Gratulacje :)

Aria, życzę Wam w takim razie szalonego wieczoru :p

Ruda, śliczne ubranko dla córeczki :)

Widzę, że pierwsze testy z sody już miały miejsce :) Ja nie będę robiła, co ma być, to będzie. Łatwiej mi być cierpliwą, bo to nasze pierwsze i ogólnie nie mamy preferencji. (Tzn. nie powiem, buzia mi się cieszy na widok tych małych sukieneczek, ozdóbek do włosów... :D Ale mamą chłopca będę również z największą przyjemnością :) )

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem grecka zrobiłam, trzy kubelki, dzisiaj już nie mam :-(

Załączniki

• DSC_0597 (1).JPG
    DSC_0597 (1).JPG
    84,5 KB · Wyświetleń: 98
Papciarkowa No właśnie wiedziałam ze Cię znam! [emoji4]
Doskonale Cię rozumiem, mój osioł podobny z tym ze on jak już coś umyje to palcem bo płyn i gąbka to nie do tego przecież [emoji35]

Madziorek ciekawe co wyjdzie :)

Luckychoice ja na każdym etapie świruje ze albo za mało ruchów albo za słabe albo dawno nie buło itd..,

Ann szerokiej :)

Aria nie komplikuj[emoji23]

Mój M jeździł kiedyś w trasy i bywał tylko sobota niedziela w domy czasem rzadziej

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Haha test z sody czego to ludzie nie wymyślą :) może zrobię,ale co będzie jak uwierzę i się nastawię.. Hmm właściwie to rozdarta w tej kwestii jestem,ale najważniejsze by zdrowe było. O!

Ann szerokiej spokojnej drogi :)

Izulla witaj gratulacje :)

Marta powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&

Do góry