reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila mi w pierwszej ciazy z synem mdlosci przeszly kolo 9 tygodnia z cora trwaly do około 16 tego ciekawe jak bedzie tym razem.

Dziewczyny orientujecie sie w toxo? Mam stu procentowa pewnosc ze przechodzilam toxo 3 lata temu, jak bylam w ciazy z Mloda mialam wysokie igg i robili mi awidnosc. A teraz mi wyszły dodatnie igg i igm niby nie jakies wysokie ale oba dodatnie. Tzn ze mam zakazenie wtorne czy jak? Niebezpieczne to czy tylko pierwotne jest niebezpieczne? Gina mam w piatek ale sie stresuje jak nie wiem. W ogole kijowo mi badania wyszly...

reklama
Poziomki alr slicznosci. Oby był twój wymarzony książę :-)

Tekila może też spraw sobie taki detektor tętna jak poziomki. Będziesz spokojniejsza

Asiaaa no żartujesz, 100% szok co to za rodzina :-/

Ruda może lepiej żółte :p
Z działu dziewczęce :-)

Asia to razem czekamy do wizyty ja też dopiero 7.04

Asia z rodziną niestety nie warto robić żadnych, nazwijmy to, interesów. Już niejeden się na tym przejechał. Współczuję Ci. Obyś długo nie musiala tego znosic i znalazła nowe lokum :)

Tak sobie czasem myślę, że szkoda, że nie mam bliźniaków ;p podoba mi sie konfiguracja rodzenstwa 2 dziewczyny i chłopiec, ale na trzecie raczej sie nie zdecyduje (a przynajmniej mąż), no i jeszcze tak trafić ;). Mojej przyjaciolce tak sie udalo. Miala 2 córki, wpadli z trzecim i maja synka :)

Wesoła kobietka u mnie tak jest właśnie . mam brata i siostre za cholerę nie mogliśmy się dogadac :p

A szkoda gadać z tą moją rodziną ze stresu brzuch i głowa mnie boli.. Mąż znowu wyjeżdża i na noc sama z piesem zostaje... Ehhh już nie pamiętam kiedy on w domu spał... ;(( ale maruda dzisiaj ze mnie :(

reklama
Do góry