reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dobranoc mamusie, ktore jeszcze nie spia i dzień dobry, czytającym rano :) Ja dziś wytrzymałam na nogach 9-24 bez drzemki i totalnej senności w ciagu dnia. Oczywiscie nie jestem jeszcze tak energiczna jak normalnie ale wydaje sie ze idzie na lepsze. W koncu trzynasty tydzien leci ; ) to trzymajcie sie. Paa

reklama
Uffff, dojeżdżamy! :) Jutro ponadrabiam dokładniej, tymczasem życzę wszystkim słodkich snów ;) (Ruda, co Ty nie śpisz jeszcze?)

Ann, nie wiem, o której ruszacie jutro, Tobie też bezpiecznej, lekkiej drogi. Miałam super koleżankę na studiach z Chojnic, kojarzę miejscowość :)

Witam z rańca :) Jak dobrze mieć urlop! :)

Niedługo jadę na badania krwi, w końcu czas najwyższy już je zrobić :)

Jak Wy to robicie że chodzicie spać o normalnej porze ? u mnie w poduszce jest chyba jakiś magnes który się uaktywnia punkt 20:00 i już później nie chce mnie puścić. Wczoraj chciałam poczytać książkę wieczorem a po 2 minutach (chyba) już spałam.

Ja zawsze jak pomyśle sobie że u mnie już lepiej i chyba wszystko mi przeszło to następnego dnia przytulam WC :( a przecież jutro zaczynam 14 tc !!!

Ruda och ty grzeszku mały ;-)
No tak w razie co na prezent, ale mam nadzieję że będą dla was :-)

Neilaaa ja pamiętam po porodzie 18 i ja spalam razem z dzieckiem no ale podałam jak mucha i to przez kilka mc

Jedziemy dzisiaj ok 21

reklama
Moja poduszka też ma magnes.
Dziś Myślałam,że się wyśpię,ale moja nadgorliwa córka stwierdziła,że chce iść do przedszkola,w sumie jakby miała ze mną w domu siedzieć to przynajmniej z dziećmi spędzi dzień. A i ja będę miała spokojniejszy dzień.

Współczuję Wam pracujących mężów nocami,mój na szczęście teraz ma jedną zmianę,ale przechodziłam to i wiem czym to śmierdzi..

Muszę się dziś za porządki zabrać,mam nadzieję,że leń mnie szybko nie złapie..

Do góry