reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dobranoc mamusie, ktore jeszcze nie spia i dzień dobry, czytającym rano :) Ja dziś wytrzymałam na nogach 9-24 bez drzemki i totalnej senności w ciagu dnia. Oczywiscie nie jestem jeszcze tak energiczna jak normalnie ale wydaje sie ze idzie na lepsze. W koncu trzynasty tydzien leci ; ) to trzymajcie sie. Paa

reklama
Uffff, dojeżdżamy! :) Jutro ponadrabiam dokładniej, tymczasem życzę wszystkim słodkich snów ;) (Ruda, co Ty nie śpisz jeszcze?)

Ann, nie wiem, o której ruszacie jutro, Tobie też bezpiecznej, lekkiej drogi. Miałam super koleżankę na studiach z Chojnic, kojarzę miejscowość :)

Witam z rańca :) Jak dobrze mieć urlop! :)

Niedługo jadę na badania krwi, w końcu czas najwyższy już je zrobić :)

Jak Wy to robicie że chodzicie spać o normalnej porze ? u mnie w poduszce jest chyba jakiś magnes który się uaktywnia punkt 20:00 i już później nie chce mnie puścić. Wczoraj chciałam poczytać książkę wieczorem a po 2 minutach (chyba) już spałam.

Ja zawsze jak pomyśle sobie że u mnie już lepiej i chyba wszystko mi przeszło to następnego dnia przytulam WC :( a przecież jutro zaczynam 14 tc !!!

Ruda och ty grzeszku mały ;-)
No tak w razie co na prezent, ale mam nadzieję że będą dla was :-)

Neilaaa ja pamiętam po porodzie 18 i ja spalam razem z dzieckiem no ale podałam jak mucha i to przez kilka mc

Jedziemy dzisiaj ok 21

reklama
Moja poduszka też ma magnes.
Dziś Myślałam,że się wyśpię,ale moja nadgorliwa córka stwierdziła,że chce iść do przedszkola,w sumie jakby miała ze mną w domu siedzieć to przynajmniej z dziećmi spędzi dzień. A i ja będę miała spokojniejszy dzień.

Współczuję Wam pracujących mężów nocami,mój na szczęście teraz ma jedną zmianę,ale przechodziłam to i wiem czym to śmierdzi..

Muszę się dziś za porządki zabrać,mam nadzieję,że leń mnie szybko nie złapie..

Do góry