reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nie dzien dobry...
Aria Aria błagam podeślij te twoje drożdzówki z budyniem m objechał cale miasto i nigdzie nie ma to.skandal jak moze nigdzie.nie byc drożdzówek przeciez ja sie tylko nimi żywie

Witam w Wielu Czwartek a ja dalej za nic się nie wzięłam - leżę i oglądam tv bo brak sił. Wczoraj przeżyłam wizytę i dentysty ( pierwszy raz bez znieczulenia) i dałam radę.

Witam i ja :-) chyba moje mdłości zmieniają się na lepsze :-) dziś też od rana jest w miarę ok... :-) mogę wstać i coś zrobić!!! Wczoraj południu już znowu była masakra :-)-

Aria mojego wysłać po zakupy to jak wysłać 5latka. Przyniesie słodycze i jogurty.

Larkaa niestety nigdzie[emoji23]

Asiaa oni chcą się Was pozbyć? Może zamiast dać wymówienie woleli tak to zrobić?

Natusia tak jest faktycznie ze w drugiej ciąży wszystko szybciej, nawet brzuszek.

Ruda kup bo jak się sprawdzi na nas dwóch to coś w tym jest i można polecać[emoji23]

Moja poduszka ma magnez póki się na nią nie położę[emoji19]

Papciarkowa zrób przecież to łatwe a jakie pyszne:)

Tekila cieszę się ze się uspokoiłas:)

Ja tez mam lenia i nic nie zrobione. Muszę mięsa zamarynować dzisiaj. Mama ma dziś urodziny a ja nadal nie mam prezentu:/
Doszedł do mnie detektor tętna i się chwale bo jestem bardzo zadowolona :)

9fb2d99d86147c86ad93e124c2d2202b.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie dzien dobry...
Aria Aria błagam podeślij te twoje drożdzówki z budyniem m objechał cale miasto i nigdzie nie ma to.skandal jak moze nigdzie.nie byc drożdzówek przeciez ja sie tylko nimi żywie

kochana juz nie ma :( a dzisiaj na chalke mnie naszlo ;)
wspolczuje problemow zywieniowych... ja problemu nie mam co pewnbie niedlugo po brzuszku zobacze:D

reklama
Do góry