reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Tekila to super
A ja męczę się z meeega sennoscia. W pracy śpię, wieczorem wcześnie zasypiam...
A ja męczę się z meeega sennoscia. W pracy śpię, wieczorem wcześnie zasypiam...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Aria mojego wysłać po zakupy to jak wysłać 5latka. Przyniesie słodycze i jogurty.
Larkaa niestety nigdzie[emoji23]
Asiaa oni chcą się Was pozbyć? Może zamiast dać wymówienie woleli tak to zrobić?
Natusia tak jest faktycznie ze w drugiej ciąży wszystko szybciej, nawet brzuszek.
Ruda kup bo jak się sprawdzi na nas dwóch to coś w tym jest i można polecać[emoji23]
Moja poduszka ma magnez póki się na nią nie położę[emoji19]
Papciarkowa zrób przecież to łatwe a jakie pyszne
Tekila cieszę się ze się uspokoiłas
Ja tez mam lenia i nic nie zrobione. Muszę mięsa zamarynować dzisiaj. Mama ma dziś urodziny a ja nadal nie mam prezentu:/
Doszedł do mnie detektor tętna i się chwale bo jestem bardzo zadowolona
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Larkaa niestety nigdzie[emoji23]
Asiaa oni chcą się Was pozbyć? Może zamiast dać wymówienie woleli tak to zrobić?
Natusia tak jest faktycznie ze w drugiej ciąży wszystko szybciej, nawet brzuszek.
Ruda kup bo jak się sprawdzi na nas dwóch to coś w tym jest i można polecać[emoji23]
Moja poduszka ma magnez póki się na nią nie położę[emoji19]
Papciarkowa zrób przecież to łatwe a jakie pyszne
Tekila cieszę się ze się uspokoiłas
Ja tez mam lenia i nic nie zrobione. Muszę mięsa zamarynować dzisiaj. Mama ma dziś urodziny a ja nadal nie mam prezentu:/
Doszedł do mnie detektor tętna i się chwale bo jestem bardzo zadowolona
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nie dzien dobry...
Aria Aria błagam podeślij te twoje drożdzówki z budyniem m objechał cale miasto i nigdzie nie ma to.skandal jak moze nigdzie.nie byc drożdzówek przeciez ja sie tylko nimi żywie
kochana juz nie ma a dzisiaj na chalke mnie naszlo
wspolczuje problemow zywieniowych... ja problemu nie mam co pewnbie niedlugo po brzuszku zobacze
reklama