reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny a ja się jednak martwię.... czuje się dziś o wiele lepiej niż do tej pory :-( wczoraj masakra a dziś kurczę inaczej jest.... 9tc to chyba za wcześniej na taka poprawę...nie wiem czy ja panikuję czy co...Ale nam straszne obawy...a mój ginekolog dopiero za tydzień będzie przyjmował....

reklama
Tekila spokojnie mi objawy też przeszły z dnia na dzień i to właśnie około 9 tygodnia.. Nie stresuj się bo to na pewno nie jest dobre.

Tekila spokojnie, po pierwsze dzień się dzisiaj nie skończył a po drugie może to być początek wspaniałego okresu bez mdłości

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Och dziewczyny oby tak było.. jakby nie te 3 poronienia to bym tak się chyba nie martwiła... Kurczę przecież to można oszaleć....

@tekila85 wyluzuj.. Jesteśmy na tym samym etapie i dla pocieszenia powiem Ci, że już lepiej się czuję niż np. tydzień temu. Fakt, wymiotowałam dziś raz, ale nie muli mnie. Mogę już coś zjeść normalnie, pod warunkiem, że to nic słodkiego..
Bolą Cię piersi ?
Uwierz, że tym razem wszystko szczęśliwie się zakończy:yes: Główka do góry ! :yes:

Taka no niby też dziś miałam odruch taki wymiotny, nie jest idealnie bo jestem słaba, ale jest duża poprawa...piersi u mur akurat mnie w ogóle za bardzo nie bolą od początku..trochę tylko tak na dole jak dotykam... nie no może to faktycznie poprawa taka....

Tekila ja też miałam wcześniej taki moment ze sie lepiej poczulam. Kilka dni takich takich fajniejszych a pozniej znow masakra. Poza tym dziewczyny jak sie tak martwicie to moze warto kupic urzadzenie do sprawdzania tętna. Ja nie znam szczegółów ale jest cos takiego

Współczuję Wam tego samopoczucia. Miałam kilka tygodni mdłości, ale bez dramatu, zero wiszenia nad kibelkiem. Piersi bolały tylko na samiutkim poczatku i teraz sa bardziej nabrzmiale i wieksze.

tekila mi większość wlasnie wtedy przeszla... z rzadka mnie zemdli i ogólnie jest lepiej... jedyne co dalej mi doskwiera to bolacy biust....

nie zamartwiaj się ... ja rozumiem, że to przez co przeszłaś nie pozwala Ci do końca cieszyć ciążą ale już wyczerpałaś limit złego i teraz będzie dobrze... może zadzwoń do gina i porozmawiaj, powiedz mu o swoich obawach...

a jeśli naprawdę tak strasznie się martwiz ze nie mozesz "usiedzieć" to pojedz dla swojego spokoju na IP powiedz ze cie brzuch boli to sprawdza co z dzidziolkiem :)

reklama
Do góry